• Sada Top 10@10
  • Sledeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H City Break Zagreb 101

MTVTV / Summer Festival Report

Summer Festival Report na Exit festivalu
Summer Festival Report
MTVTV

Summer Festival Report na Exit festivalu

Objavljeno 19.07.2016. 16:00h Izvor slike: MTV Promo
Ekipa Summer Festival Reporta je posetila Exit i ovog četvrtka u 19:30 vam donosi pregršt zanimljivih intervjua i priča sa Tvrđave i iz Novog Sada.

Iako smo navikli da Exit festival iz godine u godinu obara rekorde, reklo bi se da su ovog jula stvarno nadmašili sebe. Sa skoro 50.000 posetilaca po večeri, višestruki vlasnik titule najboljeg evropskog festivala ugostio je najaktuelnije face iz sveta muzike. U četiri dana na binama na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupili su Ellie Goulding, Wiz Khalifa, Bastille, Lost Frequencies, The Vaccines, Solomun, Robin Schulz, Nicky  i mnogi drugi...

Foto: MTV Promo

Ekipa Summer Festival Reporta je, naravno, posetila Exit i ovog četvrtka u 19:30 vam donosi pregršt zanimljivih intervjua i  priča sa Tvrđave i iz Novog Sada.

Miloš Pavlović je u razgovoru sa Ivom otkrio kako su on, Marko Nastić i Dejan Milićević, došli do ideje za TTP Reunion posle 15 godina. Naime, najpopularniji DJ sastav sa ovih prostora, TTP - Teenage Techno Punks, koji su pre skoro 20 godina osnovala ova tri međunarodno priznata producenta, okupio se ponovo u punom, tročlanom sastavu zajedno na zatvaranju programa prve večeri, u četvrtak 7. jula. Šta ih je navelo na ovaj korak, saznaćete u novoj SFR epizodi.

Foto: MTV Promo

Među brojnim posetiocima Exita našao se i poznati glumac, a od skoro i reper, Viktor Savić a.k.a Njez. On je otkrio planove o svojoj budućoj muzičkoj karijeri, a dao je i mišljenje da li je bolje ići na festival sa devojkom ili ne.

Summer Festival Report ekipa se sa Exita uputila ka Sloveniji gde se održava festival Pivo in cvetje i izveštaj sa ovog događaja vas očekuje u sledećoj epizodi. Zatim se SFR ekipa seli u Pulu gde se održava Seasplsh festival, nakon toga će obići Šabački letnji festival koji se održava od 29. do 31. jula, pa banjalučki Fresh Wave i zatim slede Overjam Reggae festival u Sloveniji i MTV Summer Blast u Poreču.

Foto: MTV Promo

Prijatelji emisije Summer Festival Report su Cockta, Renault Captur i Honor 7 lite.

Summer Festival Report na Exit festivalu from MTV Adria on Vimeo.

P: četvrtak @ 1930
R: petak @ 2330
R: subota @ 1210
R: nedelja @ 1730
R: ponedeljak @ 1400
R: utorak @ 0930
R: sreda @ 2100

Foto: MTV Promo

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Summer Festival Report na Southern Soul Festivalu

Emisija Summer Festival Report započela je svoju letnju avanturu. Prvi festival koji su Iva i MTV ekipa obišli u novoj, četvrtoj sezoni SFR-a bio je Southern Soul Festival, koji je održan od 30. juna do 3. jula 2016. na Velikoj plaži u Ulcinju. 

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: