• Sada 3 From 1
  • Sledeće 16.30H Catfish: The Tv Show #604
  • Kasnije 17.10H Teen Mom 2 S. 7 Backstage Pass
  • Još kasnije 18.00H Ridiculousness #709

MTVTV / Teen Mom

Teen Mom OG 2
Teen Mom OG
MTVTV

Teen Mom OG 2

Objavljeno 04.02.2016. 12:10h Izvor slike: MTV Promo
Teen Mom OG se ove nedelje od 21:30 vraćaju sa novim dogodovštimana.

Ekipa je na okupu i četiri bivše mame tinejdžerke daće svoj doprinos neverovatnoj dozi drame, a kao i obično prednjačiće niko drugi do ozloglašena Farrah Abraham.

Maci BookoutCatelynn LowellAmber Portwood i Farrah Abraham još jednom će otvoriti vrata svojih domova MTV kamerama koje će zabeležiti nove faze kroz koje ove devojke prolaze sa svojim porodicama. Sve te promene doneće i dosta problema koje će one rešiti sa manje ili više uspeha.

Svadbena zvona su se konačno oglasila za omiljeni par, Catelynn i Tylera Baltierra. Njihovo venčanje biće veliki događaj ove sezone, ali u danima koji su mu prethodili nije sve išlo glatko i bez stresa. Maci je ponovo postala mama, ali pitanje koje nas sve najviše muči je kada će postati i Taylorova žena?

Amber i Gary još uvek nisu našli način da na miran način komuniciraju, a kada je glavna tema njihovih rasprava podela starateljstva nad ćerkom Leah, to ne sluti na dobro. I naravno Farrah. Osim standardnih nesuglasica koje ima sa porodicom, a posebno njenom mamom, u novoj sezoni producenti emisije su joj bili glavna meta.

Šta se dešava u životima devojaka iz originalne postave MTV-jeve rijaliti emisije Teen Mom pratite nedeljom od 21:30 i reprizno utorkom od 21h.

P: nedelja, 7.2. @ 21:30

R: utorak @ 21:00

Teen Mom OG - nedelja u 21:30 from MTV Adria on Vimeo.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

Teen Mom 2 sezona 6 od 30. avgusta na MTV kanalu!

Janelle, Chelsea, Leah i Kalyn možda nisu iste one trudne tinejdžerke i mlade majke koje smo prvi put upoznali pre pet godina, ali to ne znači da se drama koja ih okružuje stišala.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: