• Sada Clickbait #101
  • Sledeće 08.50H Clickbait #102
  • Kasnije 09.10H Clickbait #103
  • Još kasnije 09.40H Clickbait #104

MTVTV / The Ride

Bebe Rexha: The Ride
Bebe Rexha
MTVTV

Bebe Rexha: The Ride

Objavljeno 11.05.2017. 11:25h Izvor slike: MTV Promo
Spremni za još jednu ludu vožnju? Ovog puta za volanom je Bebe Rexha!

Pre nego što je Bebe Rexha dostigla status mega zvezde i veoma traženog tekstopisca (poznato vam je da je ona autorka hitova “The Monster,” “I Got You” i “Me, Myself & I”), morala je da pređe trnovit put pun rada i odricanja. Iza njenog današnjeg uspeha stoje nebrojeni sati vežbanja pisanja stihova, a koje su kasnije otpevali Eminem, Selena Gomez i Pitbull.

Počela je od manjih saradnji sa izvođačima, prvo je pevala prateće vokale da bi stigla do snimanja svojih pesama. Proživljavala je uspone i padove u turbulentnom muzičkom svetu, a koji su je momenti najviše oblikovali i definisali njenu karijeru saznajte u novom izdanju The Ride serijala premijerno na MTV kanalu u četvrtak, 11. maja u 18:50 ili u repriznim treminima u ponedeljak i četvrtak u 18:50.

Između ostalog saznaćete da joj je parvo ime Bleta, što na albanskom jeziku znači bumbar. Osam godina je učila da svira trubu u školskom bendu, a tokom studija je upoznala basistu benda Fall Out Boy, Petea Wentza, koji ju je čuo u svom studiju dok je snimala demo snimke. Taj susret je rezultovao njenim prvim ugovorom sa Peteovim eksperimentalnim bendom, Black Cards. Dana kada je dobila poziv da se pridruži grupi Bebe se nalazila na času italijanskog. “Bukvalno sam samo otišla i nikada se nisam vratila na koledž. Zanimljivo je da sam u tom semestru položila sve predmete osim muzike,” prisetila se Bebe.

Od tada je samo nizala uspehe, a jedan od najvećih joj se dogodio prošle godine kada se našla u ulozi voditeljke MTV EMA dodele u Roterdamu. Saznaćete sa koliko je uzbuđenja i emocija proživela ovaj događaj u specijalnom izdanju emisije Bebe Rexa: The Ride.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

The Ride: Green Day

Kultni američki punk-rock sastav Green Day već skoro tri decenije ne usporava, a poslednjih par meseci bili su posebno dinamični za ovaj trio.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: