• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 08.10H 3 From 1
  • Kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #608
  • Još kasnije 09.10H Teen Mom 2 S. 9 Check Up With Dr. Drew Part 1

MTVTV / The Ride

The Ride: Demi Lovato + Jennifer Hudson
The Ride
MTVTV

The Ride: Demi Lovato + Jennifer Hudson

Objavljeno 04.03.2016. 08:00h Izvor slike: Getty Images
MTV Ride ovog petka od 19:10 donosi intimne priče dve posebne dame, svetski poznate pevačice i glumice. Jedna je bivša Disney princeza i pop ikone mlađe generacije - Demi Lovato, a drugu često nazivaju „nova Whitney Houston“. Naravno, reč je Jennifer Hudson.

Demetria Devonne „Demi“ Lovato je rođena u Albukerkiju u Nju Meksiku 1992. godine. Glumačku karijeru je započela u seriji "Barney & Friends", sa 16 godina se proslavila zahvaljujuci Disneyevom filmu "Camp Rock", a njen debi album "Don't Forget" dostigao je prodaju od 530,000 kopija, dok je drugi album "Here We Go Again" debitovao na prvom mestu U.S. Billboard 200 liste. Međutim, tada su počeli problemi za mladu, a preopterećenu Demi. Na njenom trećem albumu "Unbroken" iz 2011. oslikavale su se teškoće kroz koje je tada prolazila, kao što su zloupotreba supstanci, poremećaj u ishrani i problemi sa samoprihvatanjem.

Ipak, ubrzo se u potpunosti oporavila i započela je novo poglavlje svoje karijere kao sudija u planetarno popularnom šou "The X Factor" 2012. i 2013. godine. I na muzičkom planu je bila aktivna, te je izdala četvrti studijski album "Demi" sa kog su se istakli singlovi "Made in the USA""Neon Lights" i "Really Don't Care".

Uprkos zavidnoj karijeri njen privatni život je uvek bio misterija i izazov. Posvećeni fanovi su pružali bezuslovnu podršku mladoj zvezdi tokom svih nesigurnosti, koje je ona vremenom naučila da deli sa svojim okruženjem. I bilo da ste "Lovatic" ili ne, MTV Ride će vam svakako otkriti činjenice o Demi Lovato koje do sada niste imali priliku da čujete i vidite, zato se priključite muzičkom putovanju u petak u 19:10.

Odmah nakon priče o Demi Lovato pogledajte novu epizodu smisije The Ride posvećenu Jennifer Hudson.

Život poznate pevačice i glumice koju često nazivaju i "nova Whitney Houston", bio obeležen velikom tragedijom, ali i značajnim uspesima.

Pevačku karijeru je započela 2004 u muzičkom tamičenju American Idol, gde je osvojila sedmo mesto, dok je kao glumica debitovala u filmu "Dreamgirls" gde je tumačila ulogu Effie Whit. Za ovu rolu je, između ostalih priznanja, osvojila OscaraGolden Globe i BAFTA nagradu. Takođe je glumila u filmovima "Sex and the City""The Secret Life of Bees" i "Winnie". Za svoj album prvenac "Jennifer Hudson" osvojila je Grammy 2008. godine, a sa njega se izdvojio singl "Spotlight" koji je osvojio mnoge top liste i bio nominovan za brojne nagrade.

Međutim, tragedija koja je zadesila njenu porodicu, kada su joj ubijeni majka, brat i sedmogodišnji nećak je ostavila dubok i neizbrisiv trag na njoj. Jennifer će i o ovom događaju pričati u emisiji The Ride na MTV kanalu u petak od 19:10.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

The Ride: Fifth Harmony

Poraz ne mora uvek da bude negativna stvar - uzmite za primer devojke iz benda Fifth Harmony. 

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: