• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 08.10H 3 From 1
  • Kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #608
  • Još kasnije 09.10H Teen Mom 2 S. 9 Check Up With Dr. Drew Part 1

MTVTV / The Ride

The Ride: Fifth Harmony i Snoop Dogg
The Ride
MTVTV

The Ride: Fifth Harmony i Snoop Dogg

Objavljeno 01.04.2016. 15:30h Izvor slike: Getty Images
Dve epizode serijala The Ride , koje vas očekuju večeras u 19:10 i 20:00, donose priče o dve turbulentne karijere, članica benda Fifth Harmony i hip hop ikone - Snoop Dogga .

Devojke iz sastava Fifth Harmony su dokaz da poraz ne mora uvek da bude negativna stvar. Nakon što su se suočile sa ispadanjem u pojedinačnoj konkurenciji u američkoj verziji takmičenja »The X Factor«, Simon Cowell, alfa i omega muzičkog biznisa, uvideo je njihov talenat i rešio da ga i ceo svet primeti. Zato ih je spojio u žensku supergrupu. U emisiji »The Ride« Dinah Jane, Normani Kordei, Lauren Jauregui, Ally Brooke & Camila Cabello podeliće svoju priču, kako su doživele rast popularnosti, navikle se na činjenicu da su njih pet postale jedno i kako upevaju da održe moćnu vezu sa svojim fanovima »The Harmonizers« i kakav je osećaj stvarati hitove koji osvajaju top liste.

U drugoj epizodi, koja je na programu od 20:00, svetla refektora biće usmerena na najbitnije momente karijere legendarnog Snoop Dogga, aka Snoop Liona.

Foto: Getty Images

U ovoj emisiji čućete kakav je uticao na njega imao period kada mu je u ranim danima bio zabranjen pristup medijima zbog vulgarnih tekstova; o preokretu koji je usledio nakon ubistva velikog prijatelja Tupc Shakura, posle čega je promenio životni stil, zauvek napustio gansterski način zivota i Death Row Records.

Saznaćete i kako je Snoop zahvaljujući saradnja sa Pharrell Williamsom uspeo da se vrati na vrh top listi i upotpuni svoju evoluciju od gansterskog repera do svestranog umetnika. 2012, nakon puta na Jamajku, Snoop je promenio veru i pridružio se Rastafari pokretu i zbog toga sebi dao novi pseudonim Snoop Lion. Pod ovim imenom izdao je reggae album, „Reincarneted“, i istoimeni dokumentarni film o svom iskustvu na Jamajci.

Takođe, videćete ga i u potpuno neočekivanoj ulozi trenera male fudbalske lige, koja pomaže siromašnoj deci da postignu uspeh u sportu i zaštite se lošeg uticaja okruženja u kome odrastaju.

Zato reperi, hip hoperi, rastasi i ljubitelji fudbala ne propustite da pogledate The Ride sa Snoop Doggom i devojkama iz benda Fifth Harmony u petak u 19:10 i 20:00.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

The Ride: Rita Ora + Macklemore & Ryan Lewis

Ovog petka u The Ride predstavljamo Macklemore & Ryana Lewisa, od 19:10, a potom kreće i luda vožnja sa Ritom Orom (20:00).

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: