• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 02.40H Music Non Stop
  • Kasnije 06.10H Morning Mix
  • Još kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now

MTVTV / The Ride

The Ride: Green Day
Green Day
MTVTV

The Ride: Green Day

Objavljeno 18.11.2016. 15:30h Izvor slike: Getty Images
Kultni američki punk-rock sastav Green Day već skoro tri decenije ne usporava, a poslednjih par meseci bili su posebno dinamični za ovaj trio.

Izdali su novi album, 12. u karijeri, pod nazivom »Bang Bang«, dobili su počasnu nagradu »MTV Global Icon« na nedavno održanoj MTV EMA dodeli u Roterdamu, gde su izveli i njihov verovatno najveći hit »American idiot«. Tom prilikom su otkrili fanovima da će uskoro, upravo na MTV kanalu, biti prikazana mini-dokumentarna emisija »The Ride« sa njima u glavnoj ulozi!

Billie Joe, Mike i Tre osvrnuće se na presudne događaje na ličnom i profesionalnom planu koji su ih ustoličili na muzičkom vrhu, ispričaće kako je izgledalo odrastati u bendu na turnejama, probama i konecrtima i sazrevati zajedno sa publikom...

Potpuno novu epizodu emisije The Ride sa bendom Green Day pogledajte u četvrtak, 24. novembra u 18:50, dok su reprize u sledećim terminima:

petak @ 08:20 & 15:30
ponedeljak @ 18:50
utorak @ 16:20
sreda @ 08:20
četvrtak @ 18:50 & 23:30

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

The Ride: Martin Garrix

Martin Garrix je od malih nogu sanjao da postane DJ. Još kao tinejdžer, uspeo je da u muzici postigne koliko mnoge njegove kolege tokom cele karijere.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: