• Sada Ridiculousness #712
  • Sledeće 18.20H Ridiculosness #416
  • Kasnije 18.40H 3 From 1
  • Još kasnije 18.50H City Break Zagreb 102

MTVTV / The Ride

The Ride: Jessie J i Charli XCX
MTVTV

The Ride: Jessie J i Charli XCX

Objavljeno 18.03.2016. 08:30h Izvor slike: Getty Images
Dve epizode serijala The Ride očekuju vas u subotu u 19:10 i 20:00 i donose uzbudljive priče Jessie J i Charli XCX.

Za početak pogledajte epizodu koje je rezervisana za dinamičnu Jessie J, znanu po hitovima “Price Tag”, “Nobody’s Perfect”, “Domino”, ili saradnji sa Arianom Grande i Nicki Minaj u “Bang Bang”. Da bi dostigla prva mesta na top listama, rasprodate turneje i milionske tiraže, Jessie J je pretrpela mnoge nedaće dok je postigla zasluženi uspeh.

Najveću bitku tokom celog života vodila je sa svojim srcem koje je od ranih dana bilo bolesno, što je uzrokovalo česte i duge hospitalizacije, a čak je doživela i infarkt. Sve ovo je pretilo da ugrozi njenu karijeru, ali se Jessie ipak nije dala i sada svi možemo da uživamo u njenoj muzici…

O svemu ovome, detinjstvu, uticaju bolesti, borbi, uspesima u karijeri i novom albumu “Sweet Talk”, pričaće Jessica Ellen Cornish, odnosno Jessie J.

Da li ste znali da je Charli započela karijeru na londoskoj andergraund rejv sceni kada je imala 15 godina i da je prva žurka na kojoj je nastupila održana u napuštenoj fabrici kikirikija u Istočnom Londonu?

Jeste li znali da se prve pesme koje je napisala zovu “Fish & Chip Shop” i “I Want To Be Darth Vader” u kojoj koristi “Death March”, originalnu melodiju iz filma Star Wars. U emisiji The Ride saznaćete zašto je izabrala “Charli XCX” za umetničko ime, i da li je istina da može da vidi muziku kao boje.

Dobro je znan podatak da je upravo Charli napisala “I Love It”, jedan od najvećih hitova u poslednjih par godina, i dala ga švedskoj pop grupi Icona Pop. A da li ste znali da je njen prvi #1 hit “Boom Clap” zamalo doživeo sličnu sudbinu i da je malo falilo da ga umesto Charli peva Hillary Duff?

Saznajte sve što niste znali o Charli XCX u novom izdanju dokumentarne serije The Ride u petak u 20:00.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

The Ride: Snoop Dogg i T.I.

Dve epizode serijala The Ride očekuju vas ovog petka od 19:10h i donose uzbudljive priče o dve hip hop ikone - Snoop Doggu i T.I.-u.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: