• Sada Music Non Stop
  • Sledeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

MTVTV / The Ride

The Ride: Luda vožnja sa Ritom Orom
MTVTV

The Ride: Luda vožnja sa Ritom Orom

Objavljeno 12.01.2016. 11:00h Izvor slike: MTV Promo
Da li ste spremni za ludu vožnju manje znanim ulicama i putevima koji su vodili Rita Oru do planetarnog uspeha? Ako jeste, onda se vežite za fotelju u petak 15. januara u 21:50, prebacite na MTV kanal i polećemo!

Nova epizoda dokumentarne muzičke emisije The Ride donosi do sada neispričane lične priče, neometani pristup privatnom i poslovnom životu i činjenice koje do sada niste znali, a kroz to putovanje vas vodi niko drugi do Rita Ora.

 U potpuno novoj epizodi The Ride videćete koji momenti su joj promenili život, odredili karijeru i učinili Rita Oru jednom od najatraktivnijih pop diva, a od nedavno i glumica. Čućete njene intimne ispovesti i osvrtanja na presudne događaje na ličnom i profesionalnom planu koji su je ustoličili na muzičkom vrhu, kao i poređenja kako je bilo nekada, a kako je sada. Spremite se za još jednu ludu vožnju u emisiji The Ride – Rita Ora u petak, 15. januara u 21:50.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

The Ride: Demi Lovato + Jennifer Hudson

MTV Ride ove subote donosi intimnu priču bivše Disney princeze, pevačice, glumice i pop ikone mlađe generacije - Demi Lovato, a provozaćemo vas i kroz manje znane puteve koji su Jennifer Hudson odveli do svetske slave.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: