• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #604
  • Još kasnije 17.10H Teen Mom 2 S. 7 Backstage Pass

MTVTV / The Ride

The Ride: Martin Garrix
MTVTV

The Ride: Martin Garrix

Objavljeno 20.04.2016. 12:15h Izvor slike: MTV Promo
Martin Garrix  je od malih nogu sanjao da postane DJ. Još kao tinejdžer, uspeo je da u muzici postigne koliko mnoge njegove kolege tokom cele karijere.

U prvoj dokumentarnoj emisiji snimljenoj o njemu, čućete od Martina, članova njegove porodice i najbližih prijatelja kako je izgleado put uspeha ovog mladog  majstora EDM muzike.

Martin Garrix: The Ride premijerno pogledajte na MTV kanalu u petak u 19:10, ili reprizno u subotu u 20:40.

U emisiji ćete, između ostalog, saznati kako je sa 11 godina, »DJ Marty« počeo da kupuje prve ploče i vrti ih na lokalnim žurkama i venčanjima i kako mu je nastup Tiësta na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Atini 2004 zauvek promenio život.

Martin je tada imao 8 godina i nije ni slutio da će mu ubrzo njegov idol Tiësto postati mentor, saradnik i prijatelj. Čućete i koliko mu je bilo teško da uskladi školske obaveze i nastupe na rasprodatim turnejama, na kojima ga uvek prati ekipa prijatelja.

A saznaćete i koja megazvezda je dojurila u kuću Martinovog menadžera kada je čula pesmu »Don't Look Down« i ponudila se da peva vokale, kao i o šta je zapravo inspirisalo ovu traku...

Martin Garrix: The Ride, petak u 23:30h i subota u 8:20h.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

The Ride: Fifth Harmony i Snoop Dogg

Dve epizode serijala The Ride, koje vas očekuju večeras u 19:10 i 20:00, donose priče o dve turbulentne karijere, članica benda Fifth Harmony i hip hop ikone - Snoop Dogga.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: