• Sada Geordie Shore 14 #1409
  • Sledeće 21.50H Geordie Shore 14 #1410
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H City Break Zagreb 102

MTVTV / The Ride

The Ride: Rita Ora + Macklemore & Ryan Lewis
MTVTV

The Ride: Rita Ora + Macklemore & Ryan Lewis

Objavljeno 25.03.2016. 09:05h Izvor slike: Getty Images/MTV Promo
Ovog petka u The Ride predstavljamo Macklemore & Ryana Lewisa, od 19:10, a potom kreće i luda vožnja sa Ritom Orom (20:00).

Bili su dva belca iz Seattlea koji su se pojavili niotkud, da osvoje hip hop scenu. Macklemore i Ryan Lewis su sami sve ostvarili.

Mogli su da pristupe nekoj velikoj etiketi, ali su rešili da budu nezavisni. Prošle su godine borbe da bi to postigli, ali trud im se isplatio i ceo svet je poludeo za njihovim hitovima „Thrift Shop“„Same Love“ i najnovijim „Downtown“.

U potpuno novoj emisiji The Ride vode nas kroz momente koji su im promenili živote, odredili karijeru i učinili ih ovakvima. Videćete intimne ispovesti i osvrtanja na presudne događaje u njihovoj karijeri i životima koji su ih ustoličili na muzičkom vrhu, kao i poređenja kako je bilo nekada, a kako je sada.

Da li ste spremni za ludu vožnju manje znanim ulicama i putevima koji su vodili Rita Oru do planetarnog uspeha? Ako jeste, onda se vežite za fotelju u petak 25. marta od 20:00h prebacite na MTV kanal i polećemo!

Nova epizoda dokumentarne muzičke emisije The Ride donosi do sada neispričane lične priče, neometani pristup privatnom i poslovnom životu i činjenice koje do sada niste znali, a kroz to putovanje vas vodi niko drugi do Rita Ora.

U potpuno novoj epizodi The Ride videćete koji momenti su joj promenili život, odredili karijeru i učinili Rita Oru jednom od najatraktivnijih pop diva, a od nedavno i glumica. Čućete njene intimne ispovesti i osvrtanja na presudne događaje na ličnom i profesionalnom planu koji su je ustoličili na muzičkom vrhu, kao i poređenja kako je bilo nekada, a kako je sada.

The Ride - petak od 19:10, samo na MTV kanalu!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

The Ride: Jessie J i Charli XCX

Dve epizode serijala The Ride očekuju vas u subotu u 19:10 i 20:00 i donose uzbudljive priče Jessie J i Charli XCX.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: