• Sada Geordie Shore 14 #1409
  • Sledeće 21.50H Geordie Shore 14 #1410
  • Kasnije 22.30H 3 From 1
  • Još kasnije 22.40H City Break Zagreb 102

MTVTV / The Ride

The Ride: Snoop Dogg i T.I.
MTVTV

The Ride: Snoop Dogg i T.I.

Objavljeno 11.03.2016. 09:00h
Dve epizode serijala The Ride očekuju vas ovog petka od 19:10h i donose uzbudljive priče o dve hip hop ikone - Snoop Doggu i T.I. -u.

U prvoj epizodi, svjetla reflektora biće usmerena na najbitnije momente karijere legendarnog Snoop Dogga, aka Snoop Liona.

U ovoj emisiji čućete kakav je uticao na njega imao period kada mu je u ranim danima bio zabranjen pristup medijima zbog vulgarnih tekstova; o preokretu koji je usledio nakon ubistva velikog prijatelja Tupc Shakura, posle čega je promenio životni stil, zauvek napustio gansterski način zivota i Death Row Records.

Saznaćete i kako je Snoop zahvaljujući saradnja sa Pharrell Williamsom uspeo da se vrati na vrh top listi i upotpuni svoju evoluciju od gansterskog repera do svestranog umetnika. 2012, nakon puta na Jamajku, Snoop je promenio veru i pridružio se Rastafari pokretu i zbog toga sebi dao novi pseudonim Snoop Lion. Pod ovim imenom izdao je reggae album, „Reincarneted“, i istoimeni dokumentarni film o svom iskustvu na Jamajci.

Takođe, videćete ga i u potpuno neočekivanoj ulozi trenera male fudbalske lige, koja pomaže siromašnoj deci da postignu uspeh u sportu i zaštite se lošeg uticaja okruženja u kome odrastaju.

U drugoj epizodi koja startuju od 20 časova, MTV Ride će otkriti do sada neispričane priče o razvoju karijere Clifforda Harrisa, poznatijeg kao T.I.

Od "Jay Z-ja sa Juga", kako ga je jednom nazvao Pharrell Williams, T.I. je postepeno gradio sopstveno ime i identitet na muzičkoj sceni i zaslužio da ga smatraju za jednog od najuspešnijih MC-eva tokom ranih 2000.

Saznaćete kako je mladić iz Atlante napravio proboj na muzičku scenu sa potpisanim prvim ugovor sa izdavačkom kućom LaFace Records. Međutim, i pored nesumnjivog talenta, T.I.-ja su pratile brojne kontroverze na njegovom putu do slave. Često se više pisalo o njegovim problemima sa zakonom i konfliktima sa drugim reperima, dok su, s druge strane, neopravedno zanemarivana humanitarna dela kao nakon uragana Katarina i mnoga druga.

Čućete još i detalje iz njegovog privatnog života, o supruzi Tiny koju je oženio posle devet godina veze i sa kojom je snimao VH1 seriju "T.I. and Tiny: The Family Hustle", boravku "iza rešetaka", brojnim muzičkim saradnjama i sve to izrečeno upravo od strane T.I.-ja specijalno za MTV The Ride.

Zato reperi, hip hoperi, rastasi i ljubitelji fudbala ne propustite da pogledate The Ride sa Snoop Doggom i T.I.-em u petak od 19:10h.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

The Ride: Demi Lovato + Jennifer Hudson

MTV Ride ovog petka od 19:10 donosi intimne priče dve posebne dame, svetski poznate pevačice i glumice. Jedna je bivša Disney princeza i pop ikone mlađe generacije - Demi Lovato, a drugu često nazivaju „nova Whitney Houston“. Naravno, reč je Jennifer Hudson.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: