• Sada 3 From 1
  • Sledeće 16.30H Catfish: The Tv Show #604
  • Kasnije 17.10H Teen Mom 2 S. 7 Backstage Pass
  • Još kasnije 18.00H Ridiculousness #709

MTVTV / World stage

MTV World Stage: Jess Glynne & Kaiser Chiefs
MTVTV

MTV World Stage: Jess Glynne & Kaiser Chiefs

Objavljeno 14.04.2017. 09:00h Izvor slike: Getty Images
Ovog petka od 21:00 u okviru MTV World Stage serijala pogledajte nastup Jess Glynne sa Isle Of MTV Malta i benda Kaiser Chiefs sa MTV Crashes Plymouth festivala.

Jedan od najboljih britanskih bendova, Kaiser Chiefs, nastupili su u maju prošle godine u Coventryju, UK, i uz čaroban zalazak sunca priredili su veče za pamćenje.

Indie petorka iz Leedsa je rasplesala više od 20.000 veselih posetilaca, a sigurni smo da ni vi nećete odoleti da zaigrate uz dobro znane hitove „Ruby“, „Everyday I Love You Less and Less“, „I Predict a Riot“ ili „Oh My God“, kao i uz nove stvari sa aktuelnog albuma „Stay Together“, koji su izdali sredinom oktobra.

Talentovana Jess Glynne otkako je predstavljena u hitu „Rather Be“ grupe Clean Bandit, a kasnije i kao solo izvođač, samo niže uspehe. Njen debi album „I Cry When I Laugh“ postao je dvostrukoplatinast u Velikoj Britaniji, stekla je popularnost širom sveta, a MTV kamere su zabeležile njen nastup na desetogodišnjici Isle of MTV festivala na Malti.

Ovaj dinamični koncert vam prenosimo u petak veče u okviru MTV World Stage emisije!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV World Stage: Wiz Khalifa & Steve Aoki

Jubilarno, deseto izdanje Isle Of MTV Malta održano je u glavnom na Il-Fosos trgu u Valeti, glavnom gradu Malte. Wiz Khalifa, Jess Glynne, Clean Bandit i Steve Aoki bili su zaduženi za nezaboravni rođendanski provod uz 50.000 ljudi.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: