• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 02.40H Music Non Stop
  • Kasnije 06.10H Morning Mix
  • Još kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now

MTVTV / World stage

MTV World Stage: Jess Glynne & Wiz Khalifa
MTVTV

MTV World Stage: Jess Glynne & Wiz Khalifa

Objavljeno 02.09.2016. 09:00h Izvor slike: MTV promo
Jubilarno, deseto izdanje Isle Of MTV Malta održano je u glavnom na Il-Fosos trgu u Valeti, glavnom gradu Malte. Wiz Khalifa, Jess Glynne, Clean Bandit i Steve Aoki bili su zaduženi za nezaboravni rođendanski provod uz 50.000 ljudi.

U petak u 21h, samo na MTV kanalu, premijerno pogledajte special “Isle of MTV” sa najboljim nastupima i momentima sa ovogodišnjeg koncerta.

Jess Glynne je svojim moćnim glasom oduševila masu dok je pevala “Don’t Be So Hard On Yourself”, ”Ain’t Got Far to Go” i “Hold My Hand”.

Miljenik hip hop publike, Wiz Khalifa je započeo nastup sa globalnim hitom “Black and Yellow” i od tog momenta je bilo jasno da nema posustajanja. Usledili su “We Dem Boyz”, Young, Wild & Free” i “Taylor Gang”.

Vatromet, fotkanje, odlična muzika, 50.000 gostiju i deset torti koje su bačene u publiku…

Sve što je potrebno za savršenu rođendansku žurku. Pogledajte kako je bilo u petak u 21 u premijernom prikazivanju MTV World Stage: Jess Glynne & Wiz Khalifa!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV World Stage: Martin Garrix i Calvin Harris

Spremite se za lude žurke uz bacače plamena, konfete, lasere i mega hitove koje, u premijernom izdanju nove epizode MTV World Stage emisije, za vas donose Martin Garrix i Calvin Harris.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: