• Sada DFC
  • Sledeće 20.50H 3 From 1
  • Kasnije 21.00H Clickbait #101
  • Još kasnije 21.30H Clickbait #102

MTVTV / World stage

MTV World Stage - Kings Of Leon i Ellie Goulding
World Stage
MTVTV

MTV World Stage - Kings Of Leon i Ellie Goulding

Objavljeno 14.10.2016. 09:00h Izvor slike: MTV Promo
Dok sa uzbuđenjem pratimo povratak moćnih Kings of Leon sa sedmim studijskim albumom, „Walls“, prisetićemo se jedanog od njihovih najlegendarnijih nastupa koji se desio 2011. na Slane tvrđavi u Irskoj.

Tada su se braća Followill priključila nizu izvođača koji su nastupili na tom očaravajućem mestu, među kojima su bili David Bowie, Eminem i Rolling Stones.

Caleb, Jared, Nathan i Matthew nastupili su pred 80.000 ljudi i radili ono u čemu su majstori, a u petak u 21:00 na MTV kanalu premijerno pogledajte novo izdanje World Stage emisije i specijalni snimak koncerta benda Kings of Leon.

Pre nego što se MTV EMA dodela ove godine održi u Roterdamu, vratićemo se godinu unazad - na trg Duomo ispred veličanstvene milanske katedrale, gde je nastupila Ellie Goulding sa svojim pratećim bendom. Ellie je priredila nezaboravno veče za oko 25 000 oduševljenih fanova koje je počaštila sjajnim setom, punim njenih hitova kao što su „I Need Your Love“, „Burn“, „On My Mind“ i „Love Me Like You Do“.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV World Stage: Tomorrowland USA 2015

Ljubitelji EDM-a i neumorni partijaneri, okupite se oko svojih malih ekrana ovog petka u 21:00 i postanite deo Tomorrowland planete.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: