• Sada Ridiculousness #712
  • Sledeće 18.20H Ridiculosness #416
  • Kasnije 18.40H 3 From 1
  • Još kasnije 18.50H City Break Zagreb 102

MTVTV / World stage

MTV World Stage: Placebo Unplugged
MTV Unplugged
MTVTV

MTV World Stage: Placebo Unplugged

Objavljeno 08.04.2016. 08:45h Izvor slike: MTV promo
Ne propustite da prvi pogledate legendarnu emisiju MTV Unplugged sa neponovljivim bendom Placebo u glavnoj ulozi, ovog petka od 21, samo na MTV kanalu!

Bend Placebo se davne 1996. probio na muzičkoj sceni i od tada je objavio sedam Top 20 albuma, prodao su više od 20 miliona ploča, uz vrtoglav svetski uspeh. Slaveći 20 godina njihove izuzetne karijere, Placebo su izveli veličanstven, neponovljiv set, ekskluzivno za legendarnu MTV Unplugged emisiju, koju ovog petka premijerno možete da pogledate na MTV kanalu u 21 čas!

Odbijajući da idu na sigurno i jednostavno prerade svoje pesme u akustični aranžman, frontman benda Brian Molko je  rešio da još jednom pokaže svoju kreativnost i originalnost.

„Znao sam da neće biti dovoljno da samo sedim za klavirom i da „ogolim pesmu do kostiju“. Mesecima smo vredno radili na ovim pesmama i štimovali ih jer nam je ovo bila potpuno nepoznata teritorija, van naše zone komfora. Najveći izazov je bio da obradimo pesme na nov i dopadljiv način,“ nastavlja Molko i priznaje „na kraju krajeva, želeli smo da ovo bude iznenađenje i za nas.“ Publika je svakako bila iznenađena kada je čula neke pesme, poput „Bosco“ jer je ovo bio prvi put ikada da je bend uživo izvodi. „MTV Unplugged nam je dao priliku da istražimo akustičnu i eksperimentalnu stranu naše muzike, zato smo i izveli par pesama na potpuno novi način,“ izjavio je pevač legendarnog Placeba.

Bend je u okviru svog nastupa izveo čak 17 pesama, među kojima su i hitovi poput „For What It’s Worth“, „Meds“, „Every You Every Me“, „Too Many Friends“, „Because I Want You“ i mnoge druge...

Petak, 8. aprila  u 21:00, samo na MTV kanalu!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV World Stage: Flo Rida

Svetska zvezda Flo Rida osvojio je srca brojnih fanova, a liste svojim debi singlom „Low“ koji je na Billboardovoj lestvici proveo čak 10 nedelja.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: