• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 02.40H Music Non Stop
  • Kasnije 06.10H Morning Mix
  • Još kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now

MTVTV / World stage

MTV World Stage: Sam Smith i Ellie Goulding
MTVTV

MTV World Stage: Sam Smith i Ellie Goulding

Objavljeno 05.08.2016. 08:45h Izvor slike: Getty Images
Dok se s zadovoljstvom prisećamo nastupa Ellie Goulding na ovogodišnjem Exit festivalu, i pratimo „neugodnosti“ koje su zadesile Sama Smitha na dodeli Oscara, spremili smo vam njihove nastupe koje ovog petka od 21:00 možete da pogledate samo na MTV kanalu.

Ellie i bend su publici na trgu Duomo ispred veličanstvene milanske katedrale priredili nezaboravno veče. Oko 25 000 oduševljenih fanova počašćeno je sjajnim setom, punim njenih hitova kao što su „I Need Your Love“, „Burn“, „On My Mind“ i „Love Me Like You Do“. Kako se provela publika u Italiji i šta vas očekuje na Tvrđavi pogledajte u MTV World Stage emisiji.

Nakon Ellie pogledajte nastup fantastičnog Sama Smitha koji je u avgustu prošle godine istinski vladao stejdžom „V Festivala“ u Hylands Parku u Velikoj Britaniji. Omađijana masa je uživala u fenomenalanom setu koje su činili hitovi s albuma „In The Lonely Hour“. Sigurni smo da će se i vama svideti, zato nemojte da propustite ove sjajne koncerte na MTV kanalu!

Od 21h samo na MTV kanalu!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

MTVTV

MTV World Stage: Najbolji nastupi V festivala

Hylands Park je u avgustu prošle godine ugostio 90.000 ljubitelja muzike, a MTV je bio tamo da snimi svaki trenutak moćnog muzičkog događaja - čuvenog V festivala!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: