• Sada Vidiots #110
  • Sledeće 23.10H Ridiculousness #910
  • Kasnije 23.30H Clickbait #104

Vesti

11 zvezda koje se lože na druge zvezde (Getty Images)
Taylor Swift
Vesti

11 zvezda koje se lože na druge zvezde

Objavljeno 26.02.2017. 09:00h Izvor slike: Getty Images
Za razliku od nas, oni imaju šanse da ih zaista i upoznaju.

Ako vam srce ubrzano zakuca kada se lice vaše omiljene zvezde pojavi u novinama ili na TV-u, niste jedini. Čak i najveće zvijezde Holivuda imaju svoje jednako tako slavne simpatije. Za razliku od nas, oni imaju i realnu šansu da ih upoznaju, ali pokušaćemo da ne budemo (previše) ljubomorni!

1. Selena Gomez & Jesse McCartney

Selena je prilično otvoreno izrazila svoje simpatije koje je kao tinejdžerka gajila prema pevaču "Beautiful Soul", Jesseju McCartneyu. "Bila sam zaljubljena u Jesseja McCartneya kada sam bila mlađa. Imala sam 13 i on mi je bio čitav život, bio mi je sve," priznala je. Apsolutno te razumemo, Sel.

2. Ryan Gosling & Britney Spears

Mnogo pre no što su se Brit i Justin Timberlake prošetali u džinsu, njen kolega iz Mickey Mouse Cluba bio je zaljubljen u pop princezu. Tako je, Ryanu Goslingu sviđala se Brit! "Bila je omiljena," ispričao je glumac za The Sunday Times 2013. godine, objašnjavajući kako je ona bila "devojka iz susedstva" sa kojom je igrao košarku i vrteo flašu.

3. Taylor Swift & Justin Timberlake

taylor swift justin timberlake Getty Images

Foto: Getty Images

Ako mislite da nko iz Holivuda nije sanjao o Justinu, varate se. Zahvaljujući Ellen DeGeneres Taylor je 2008. svoju zvezdanu simpatiju i upoznala. Tada još nije mogla ni da sanja da će jednoga dana sa njim da nastupa na svojoj "1989" turneji.

4. Bella Thorne & Demi Lovato

Bella Thorne Demi Lovato Getty Images

Foto: Getty Images

Bella, koja je prošle godine na Twitteru priznala da je biseksualka, bila je zaljubljena u dve Disney koleginice: Demi Lovato i Miley Cyrus. "Demi Lovato, moram reći... rawrrrr. Prilično je zavodljiva žena," rekla je Thorne za Maxim prošlog oktobra. "Miley Cyrus takođe. Ona je odlična. Ali Demi je vatra, živa vatra."

5. Britney Spears & Brad Pitt

Davne 2003. Brit je priznala da voli Brada u jednoj epizodi TRL-a. "Mislim da je on sekspot. Mislim, halo!" Sekspot je definitivno reč koju pod hitno moramo uvesti u svoj rečnik. Mislimo, helouu!

6. Ariana Grande & Jim Carrey

me meeting Jim Carrey ?????? (but why is Alexa laughing at me behind the camera)

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Apr 22, 2014 at 2:18am PDT

Da li biste ikada pogodili da je Ariana patila za Carreyem? U intervjuu koji je dala 2015. priznala je kako je plakala kada ga je konačno upoznala. "Bilo je stvarno čudno," ispričala je. "Bilo je tako nekarakteristično za mene. Uglavnom sam relativno smirena. Uglavnom sam donekle suzdržana, ali upoznala sam ga i..." Pogledajte njene suze radosnice u Instagram klipu.

7. Kim Kardashian & Johnny Depp

Kim Kardashian Johnny Depp Getty Images

Foto: Getty Images

"Kao tinejdžerka sam bila opsednuta Johnnyjem Deppom. Mislila sam da je tako zgodan," rekla je 2015.

Kanye West & Pamela Anderson

Dok je Kim patila za poznatim glumcem, njen suprug je maštao o Pameli Anderson. Rijaliti zvezda je Harper's Bazaar ispričala kako se Kanye palio na Pam. A ko nije, Kanye naš, a ko nije...

9. Jennifer Lawrence & Larry David

"Zaljubljena sam u njega i tako se osećam već veoma dugo," rekla je J-Law Vanity Fairu 2014. godine. "Obožavam Woodyja Allena, ali ne osećam to ispod struka kao što osećam za Larryja Davida." Dobro je, Jen, shvatili smo.

10. Troye Sivian & Matt Healy

Matt Healy iz The 1975 Troyeva je "ultimativna slavna simpatija". Zašto? Troye je za BBC Radio 1 izjavio kako obožava njegovu "namerno masnu" kosu.

11. Lucy Hale & Steve Carell

Kratko i jasno.

Izvor: MTV

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Oscar 2017: Meryl Streep i Karl Lagerfeld u svađi oko haljine

Neki već prognoziraju kako bi ovo mogao da bude najveći skandal ovogodišnje dodele.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: