• Sada Jukebox
  • Sledeće 12.00H 3 From 1
  • Kasnije 12.10H Domacica
  • Još kasnije 13.40H 3 From 1

Vesti

Vesti

Akon: Lady Gaga radi na "ludim novim pesmama"

Objavljeno 23.04.2010. 09:00h
Iako je Gaga trenutno na svetskoj turneji i u sred snimanja sledećeg spota za pesmu 'Alejandro', nalazi i vremena da radi na pesmama za sledeći album...

Kako prenosi Vibe.com, Akon, šef Gagine izdavačke kuće, kaže da se sprema na put u Evropu, da bi se sreo sa Lady Gagom i muzičarima koji i tokom njene turneje rade na novim pesmama za sledeći Gagin album.

"Ona snima i dok je na turneji. Spremam se za let u Evropu, da bi zajedno radili na nekim pesmama, jer nju na turneji prati autobus u kojem se nalazi studio. Neke pesme koje sam imao priliku da čujem će biti potpuno lude. Ona postaje sve veća i sve bolja."

Akon takođe kaže da pevačica radi sama, i da joj često nije potreban njegov savet: "Na kraju, sve što ja radim jeste to da preslušavam i odobravam njene nove pesme. Ona ima druge producente koji rade sa njom, i zajedno proizvode neverovatno dobre snimke. Najlepše od svega jeste to što ona vrlo precizno zna šta na kraju želi da dobije, a to čini moj posao mnogo lakšim."

Još uvek nema zvaničnih informacija o datumu objavljivanja, naslovu ili drugim detaljima u vezi naslednika albuma "The Fame (Monster)".

Izvor: MTV.com

Komentari

LaDy.GaGa.FANNN
LaDy.GaGa.FANNN
23.04.2010 15:41
♥ Lady GaGa ♥ najjachaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa c[x
melissa_Perry_Germanotta
melissa_Perry_Germanotta
23.04.2010 13:15
♥ Lady GaGa ♥

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Malcolm McLaren: spektakularan život, spektakularna sahrana

Juče (22. aprila) u Londonu je sahranjen Malcolm McLaren, a po njegovoj želji, umesto minuta ćutanja održan je "minut buke".

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: