• Sada Music Non Stop
  • Sledeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

Vesti

Lady Gaga
Vesti

Američki novinari: zabavljačica godine je Lady Gaga

Objavljeno 20.12.2011. 15:15h
Glasalo 135 organizacija udruženja Associated Press...

Kako javlja magazin Billboard, posle ove godine koju je obeležila svojim ekstravagantnim putovanjima po svetu i neumornom borbom za toleranciju, Lady Gaga je od strane udruženja Associated Press proglašena za "Zabavljačicu godine" (Entertainer of the Year). U procesu dodele nagrade glasalo je 135 novinskih organizacija koje su članice poznatog udruženja, a pitanje je bilo - koja osoba je imala najviše uticaja u svetu zabave i kulture u prethodnoj godini.

Peačica je u svom saopštenju, koje je potpisala kao "Mother Monster", rekla da je "zahvalna i počastvovana time što je od udruženja Associated Press dobila ovu prestižnu nagradu", i dodala:

"Izražavam svoju najdublju zahvalnost radio i TV stanicama i novinarima koji su me podržavali tokom prethodnih godina, i koji sada preko mene podržavaju najveću ljubav mog života: moje fanove. Hvala vam što ste verovali u 'Born This Way'. Nastavite da pomerate granice show businessa."

Kako dodaje Billboard, Lady Gaga je u takmičenju za ovu godišnju nagradu "za dlaku" pobedila ispred  drugih osoba - samo tri glasa manje je dobio nedavno preminuli osnivač kompanije Apple, Steve Jobs, a visoko su se kotirali i Taylor Swift, Charlie Sheen, Adele i glumačka postava najnovijeg filma iz "Harry Potter" franšize.

Zvanično saopštenje udruženja Associated Press možete da pogledate na sajtu udruženja ili, u kraćoj verziji, na AP YouTube kanalu.

Izvor: billboard.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

R.E.M. objavili novi "fan club" singl

Na verovatno poslednjem izdanju benda objavljene žive verzije pesama "Perfect Circle" i "Life And How To Live It"...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: