• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 08.10H 3 From 1
  • Kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #418
  • Još kasnije 09.10H Just Tattoo Of Us #103

Vesti

vikend
Vesti

Are You The One? 2 Weekend

Objavljeno 05.12.2015. 08:00h
Da li je pronalaženje pravog partnera slučajnost, sudbina, hemijski proces ili možda postoji algoritam koji može da odluči ko bi bio savršen par? Otkrijte ove subote i nedelje od 12:30 i 12:10 samo na kanalu MTV!

U popularnoj MTV-jevoj emisiji Are You The One? urađen je ambiciozni ljubavni eksperiment sa deset singl devojaka koje su prošle kroz opsežne procene na osnovu kojih im je tim profesionalnih provodažija, psihologa, članova njihovih porodica, prijatelja odredio savršenog dečka. Sada tih 20 singl momaka i devojaka zajedno žive u velikoj vili u živopisnom Portoriku i pokušavaju da međusobno pronađu svoju idealnu polovinu. Ukoliko se svih deset parova spoji, pored pravog partnera, učesnici će dobiti i najveću novčanu nagradu u istoriju MTV-ja – million dolara!

Ali, kako bi već zanimljiva situacija dodatno bila začinjena, u drugoj sezoni Are You The One? u celu jednačinu dodata je jedanaesta devojka koja je, sudeći po algoritmu, takođe “perfect match” za jednog mladića. Hoće li parovi uspeti da pronađu svoje idealne polovine i osvoje veliku novčanu nagradu? naetu borbu pratite u drugoj sezoni serijala Are You The One?.

Are You The One 2 Weekend from MTV Adria on Vimeo.

Ovog vikenda, druga "Are You The One"? sezona "na premotavanju" - u subotu 5. i nedelju 6. decembra od 12:30, odnosno 12:10, samo na kanalu MTV!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Lady Gaga je pravila pauzu od muzike jer je mislila "da će umreti"

Lady Gaga može da se priseti momenta kada je htela da odustane od muzike, a to nije bilo tako davno.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: