• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 08.10H 3 From 1
  • Kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #418
  • Još kasnije 09.10H Just Tattoo Of Us #103

Vesti

Are You The One ? 3 Weekend (MTV Promo)
Vesti

Are You The One ? 3 Weekend

Objavljeno 06.08.2016. 09:00h Izvor slike: MTV Promo
Ovaj vikend posvećujemo ljubavnom eksperimentu MTV-a koji se seli na peščane plaže Havaja gde se odvijati nova sezona hit rijalitija “Are You The One?” U subotu od 12:40 i nedelju od 12:10, uživajte uz Are You The One? 3 Weekend!

Vodeći se pitanjem “da li bi prepoznao/la svoju idealnu polovinu da ti stoji ispred nosa?”, treća sezona populatne MTV emisije Are You The One predstavlja po 10 novih singl devojaka i momaka, koji su po sopstvenom priznanju užasni u vezama.

Svi oni su prošli kroz opsežne procene na osnovu kojih im je tim profesionalnih provodažija, psihologa, članova njihovih porodica, prijatelja i bivših partnera odredilo karakteristike savršenog dečka/devojku. Po utvrđenoj formuli napravljeni su idealni parovi od tih 20 devojaka I momaka, ali trik je u tome da su rezultati tajna i da potencijalni parovi moraju sami da otkriju ko je, na osnovu testiranja, njihova idealna polovina.

Znajući da je pored njih osoba koja im je suđenja, ali ne znajući ko je tačno to, ovih 20 samaca će otputovati na uzbudljive Havaje u nadi da će im se tamo sreća osmehnuti i da će naći pravu osobu za njih. A uz to će imati i priliku da zarade primamljivu sumu novca…

Međutim, ono što će naknadno saznati je da će ih svaka greška pri izboru skupo koštati. Naime, ukoliko se ispostavi u nedeljnim proverama da nijedan od spontano spojenih parova zapravo nije “savršen par” po utvrđenoj formuli, učesnici će izgubiti 250.000 dolara od ukupne nagrade.

Samo u prvoj nedelji su tri para postala sigurna da su našli svoje idealne partnere, ali kada budu saznali da, sudeći po algoritmu, oni nisu stvoreni jedno za drugo i da je nagrada za celu grupu dovedena u pitanje, mnogi će morati da ostave emocije po strain i počnu da razmisljaju po formuli.

Hoće li parovi uspeti da pronađu svoje idealne polovine, zaljube se i osvoje veliku novčanu nagradu pratite u trećoj sezoni “Are You The One”.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Ni zvezde nisu imune na Pokémon GO

Sledeći put kada stignete do Pokéstopa, dobro pogledajte oko sebe, jer možda pored vas stoji Justin Bieber, glavom, bradom i mobilnim telefonom

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: