• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 08.10H 3 From 1
  • Kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #418
  • Još kasnije 09.10H Just Tattoo Of Us #103

Vesti

vikend
Vesti

Are You the One? - Finale Weekend

Objavljeno 12.04.2014. 00:00h
Da li je pronalaženje pravog partnera slučajnost, sudbina, hemijski proces - ili možda ipak postoji algoritam koji može da odluči ko bi bio savršen par? Saznajte sve u finalnom vikendu 'Are You the One?' sezone, ove subote i nedelje od 12:10, samo na kanalu MTV!

Da li ste se ikada upitali kako bi bilo da vam životnu partnerku ili partnera izabere tim sastavljen od profesionalnih provodažija, psihologa, članova vaših porodica, prijatelja i bivših partnera? U novoj seriji "Are You the One?" koju ste mogli da pratite od februara, MTV je izveo jedan pravi ljubavni eksperiment kako bi pomogao grupi od 10 devojaka i 10 momaka u pronalaženju njihovog savršenog para.

Are You the One?

Dvadeset "singl" ljudi je prošlo kroz opsežne procene na osnovu kojih im je tim profesionalnih provodažija, psihologa, članova njihovih porodica, prijatelja i bivših partnera odredilo savršenog dečka/devojku. Naravno, trik je u tome da su rezultati ovih testova za učesnike tajna, i da potencijalni parovi moraju sami da otkriju ko je, na osnovu testiranja, njihova idealna polovina. Ali, kako bi potraga bila još zanimljivija, ovih dvadeset samaca će do ovog bitnog otkrića dolaziti dok budu živeli zajedno u kući na živopisnom ostrvu Kauai na Hajavima, sve vreme znajući da je njihov idealni partner možda baš u sobi do njihove.

Are You the One?

Kako bi se što bolje upoznali, prolaziće kroz testove fizičke privlačnosti, procene osobina ličnosti, procenu istorije veza i još mnogo toga, i na kraju svake nedelje 20 potencijalnih partnera će pogađati ko je osoba za koju veruju da je njihov idealan partner. Ukoliko svih 10 parova u 10 pokušaja uspeju da pogode ko im je suđena ili suđen na osnovu rezultata testa, pored velike novčane nagrade dobiće i svoju idealnu polovinu.

tumblr_n0wnuyeYX11rg5f8ro3_250tumblr_n0wnuyeYX11rg5f8ro5_250

Primamljivo, zar ne? A ovog vikenda, pogledajte ceo proces i odlučite i sami - da li biste se upustili u avanturu da vam životnu partnerku ili partnera izabere tim sastavljen od profesionalnih provodažija, psihologa, članova vaših porodica, prijatelja i bivših partnera?

Are You the One? Finale Weekend - subota 12. i nedelja 13. april od 12:10 - samo na kanalu MTV!

tumblr_inline_n1s8ijISt71s5rnmw

Komentari

Goran Djurkovic Scofield
Goran Djurkovic Scofield
09.01.2015 10:35
namestaljka veka
michael lorens
michael lorens
12.04.2014 20:11
Spoiler alert...Samo ce ***** i ****** da ostanu zajedno (vere se) svi ostali raskidaju ili su prijatelji.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Američka lista albuma za ovu nedelju

I ove nedelje, vrh liste je "zamrznut" soundtrack izdanjem iz filma "Frozen", na mestu broj dva debituju MTV Push izvođači 5 Seconds Of Summer sa izdanjem "She Looks So Perfect"…

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: