• Sada Just Tattoo Of Us #106
  • Sledeće 22.00H 3 From 1
  • Kasnije 22.10H Party Zone

Vesti

Lady Gaga
Vesti

Barack Obama: "Lady Gaga je zastrašujuća."

Objavljeno 09.10.2011. 11:05h
Predsednik SAD komentariše svoj susret sa pevačicom, koja je sa njim tražila sastanak i razgovarala o ljudskim pravima...

Kako javlja ABC News, Barack Obama je prethodnog vikenda u Vašingtonu održao prijem pod nazivom "Human Rights Campaign Gala", koji je predstavljao jedan od uvoda u njegovu predizbornu kampanju, i na kojem su dominantno bili prisutni pripadnici LGBT populacije. Tom prilikom, otkrio im je da se susreo sa Lady Gagom, a sastanak je opisao na sledeći način:

"Održao sam produktivne bilateralne razgovore sa vašom predvodnicom. Nosila je štikle od 40 santimetara. Delovala je kao da je visoka 2,5 metra. Bilo je pomalo zastrašujuće."

Da li se američki predsednik šalio ili ne, u svakom slučaju, izgleda da se i jedan od najmoćnijih ljudi na svetu ipak uplaši pred "ljutom Gagom". Da podsetimo, pevačica je povodom samoubistva 14-godišnjeg dečaka tražila hitan sastanak sa predsednikom SAD - mladi Jamie Rodemeyer je sebi oduzeo život posle maltretiranja kojem je bio izložen u školi kada je otkrivena njegova seksualna orijentacija, a Gaga je insistirala na tome da se vrste zločina kojima je dećak izložen moraju definisati i sankcionisati zakonom. Kada je potvrđeno da joj je odobren sastanak sa predsednikom SAD, pevačica je napisala na servisu Twitter:

"Imaću sastanak sa našim predsednikom. Neću prestati da se borim. Ovo mora da prestane. naša generacija ima snage da sa ovim završi jednom zauvek. Trend it #MakeALawForJamey."

Kasnije, Gaga je dodala:

"Protekle dane sam provela u razmišljanju, u suzama i plakanju. I besu - toliko se besa nakupilo u meni. Teško je osećati ljubav, kada čista surovost oko vas ljudima oduzima živote. Malteretiranje mora da postane ilegalno. To je jedan zločin iz mržnje."

Izvor: NME.com

Komentari

lazarmandiclakyL
lazarmandiclakyL
15.10.2011 11:16
lady gaga je ******
Tiki92
Tiki92
09.10.2011 15:26
TAKO JE

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Arctic Monkeys predstavili novu pesmu uživo

Pogledajte izvođenje pesme "Evil Twin" sa koncerta u St. Louisu...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: