• Sada Catfish: The Tv Show 6 Weekend
  • Sledeće 16.10H Say It In A Song #105
  • Kasnije 16.40H Say It In A Song #106
  • Još kasnije 17.00H Say It In A Song #107

Vesti

Beyonce
Vesti

Beyoncé iznenadila fana Skype pozivom…

Objavljeno 22.04.2012. 00:00h
...poljski producent Radzimir Debski pobedio na remiks takmičenju, ali definitivno nije očekivao da će mu se sa druge strane ekrana pojaviti - Bey lično.

Kako smo vam preneli u februaru, Beyoncé je u saradnji sa servisom SoundCloud objavila veliki remiks konkurs - pozvala je producente iz 25 zemalja da pošalju svoju verziju njene pesme "End of Time", a pobednički remiks će biti uvršćen u specijalno izdanje njenog aktuelnog albuma "4" na kojem će se pojaviti i remiksi poznatih producenata.

Među 3000 pristiglih remiksa, koji su do sada preslušani 1,65 miliona puta, izabran je pobednik (u prvom krugu su odlučivali glasovi i lajkovi publike, u drugom je selekciju obavila Isabella Summers iz Florence + the Machine, a na kraju je konačnu odluku donela Beyoncé) - u pitanju je Radzimir Debski iz Poljske, koji objavljuje pod svojim producentskim imenom Jimek.

Ali, zabava tu tek počinje - Beyoncé je rešila da se i lično zahvali pobedniku na uspešnom remiksu, a, kako piše MTV News, Jimek nije znao šta ga je snašlo (a vi biste kao znali da vam "zazvoni" Skype i sa druge strane se pojavi Beyoncé?) - mladi producent je u jednom trenutku u toku razgovora rekao da "mora da sedne", i da nije siguran da mu se ovako nešto zaista uopšte i događa. Nije ni čudno - zbog razlike u vremenskim zonama, očigledno je probuđen u pola noći, ali ga to na kraju nije sprečilo da popriča sa pevačicom, čiji tim je sve to uredno zabeležio - video snimak njihovog razgovora možete da pogledate ovde.

Dakle, na specijalnom izdanju albuma "4" remiks pesme "End of Time" će potpisati Jimek (a sledi mu i nagrada od 4000 dolara) - premijera novog Beyoncé remiks izdanja se očekuje 24. aprila na servisu iTunes.

Izvor: popcrush.com

Komentari

I Love Pop
I Love Pop
22.04.2012 17:44
Blago njemu

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Kako tačno radi "Tupac hologram"?

Kako piše Wall Street Journal, spektakularno pojavljivanje preminulog repera na festivalu Coachella ne dugujemo modernoj 3D tehnologiji - u pitanju je optička iluzija stara preko 150 godina...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: