• Sada Just Tattoo Of Us #106
  • Sledeće 22.00H 3 From 1
  • Kasnije 22.10H Party Zone

Vesti

Whitney Houston
Vesti

Bobby Brown napustio sahranu bivše supruge

Objavljeno 19.02.2012. 00:00h
Brown je napustio crkvu pre nego što je služba počela. 

Sahrana pevačice Whitney Houston je počela incidentom - nakon što je došao u crkvu sa devet pratilaca, porodica preminule pevačice je zahtevala od njenog bivšeg supruga Bobbyja Browna da zamoli svoje prijatelje da napuste sahranu. Brown je napustio crkvu sa svojim prijateljima pre nego što je služba započela. 

Inicijalno, porodica pevačice nije bila sigurna da li treba pozvati Browna, ali su na kraju odlučili da to ipak urade. Bobby Brown i Whitney Houston su se razveli 2007. posle 15 godina braka. Posle smrti bivše supruge, Brown je napustio turneju na kojoj se nalazi sa grupom New Edition i otišao u Los Anđeles kako bi utešio njihovu kćerku Bobby Christinu, koja je zbog stresa završila u bolnici. 

Pored najavljenih Steviea Wondera i Arethe Franklin, na sahrani su nastupili i Alicia Keys, R. Kelly i gospel pevačice BeBe i CeCe Winans.

Glumac Kevin Costner je održao govor, u kome je pričao o zajedničkom radu na filmu "Telohranitelj", koji je naterao suze u oči prisutnih članova porodice i prijatelja Whitney Houston.

Izvor: Billboard.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Lana Del Rey ima pesama za tri nova albuma

Njen izdavač tvrdi da je gomila "fantastičnih pesama" za naslednik albuma "Born To Die" već spremna.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: