Home Vesti
Bobby Brown napustio sahranu bivše supruge

Bobby Brown napustio sahranu bivše supruge

19.02.2012. 00:00h 0 0

Brown je napustio crkvu pre nego što je služba počela. 

Sahrana pevačice Whitney Houston je počela incidentom - nakon što je došao u crkvu sa devet pratilaca, porodica preminule pevačice je zahtevala od njenog bivšeg supruga Bobbyja Browna da zamoli svoje prijatelje da napuste sahranu. Brown je napustio crkvu sa svojim prijateljima pre nego što je služba započela. 

Inicijalno, porodica pevačice nije bila sigurna da li treba pozvati Browna, ali su na kraju odlučili da to ipak urade. Bobby Brown i Whitney Houston su se razveli 2007. posle 15 godina braka. Posle smrti bivše supruge, Brown je napustio turneju na kojoj se nalazi sa grupom New Edition i otišao u Los Anđeles kako bi utešio njihovu kćerku Bobby Christinu, koja je zbog stresa završila u bolnici. 

Pored najavljenih Steviea Wondera i Arethe Franklin, na sahrani su nastupili i Alicia Keys, R. Kelly i gospel pevačice BeBe i CeCe Winans.

Glumac Kevin Costner je održao govor, u kome je pričao o zajedničkom radu na filmu "Telohranitelj", koji je naterao suze u oči prisutnih članova porodice i prijatelja Whitney Houston.

Izvor: Billboard.com

Vezano
Otvori sve Komentari korisnika:
  Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah
i uključi se u raspravu.
Facebook connect
TV raspored » Trenutno na programu
MTV na:
Kalendar »Kalendar
24.09. Čet Eros Ramazzotti - koncert
Kombank arena