• Sada Ridiculousness #712
  • Sledeće 18.20H Ridiculosness #416
  • Kasnije 18.40H 3 From 1
  • Još kasnije 18.50H City Break Zagreb 102

Vesti

Brothers Green Weekend
Vesti

Brothers Green Weekend

Objavljeno 25.06.2016. 09:00h
U susret drugoj sezoni kuvarskog serijala Brothers Green, koja startuje 3. jula od 19.50, podsećamo se najboljih momenata iz prve sezone serijala u kome su glavni MTV junaci braća Josh i Mike.  imaju rešenje za tebe ove subote i nedelje od 12:10, samo na MTV kanalu.

Braća Josha i Mikea Greenfielda, zajedno čine ubitačni kulinarski duo Brothers Green. Ovaj dinamični tandem, pun bratske ljubavi, pravo iz Bruklina predstavio se na MTV kanalu svojim kulinarskim šouom "Brothers Green: EATS!".

Bez prave obuke, ali sa dovoljno strasti za kuvanjem, Josh i Mike su se odomaćili u kuhinji od malih nogu. Sve što znaju naučili su sami - vežbanjem, istraživanjem, čitanjem kuvara i gledanjem TV kanala o kuvanju, a sada su na misiji širenja svojih jednostavnih, a ukusnih jela od kojih će vam krenuti voda na usta.

Foto: MTV promo

"Naša emisija je drugačija od svega što ste do sada videli. To je savršen miks primamljive hrane, brzih i jednostavnih zalogaja koje svako može da napravi u svojoj kuhinji i sve to začinjeno vrhunskom muzikom sa svih krajeva sveta", objasnila su braća Mike i Josh.

Dok se ostale emisije o kuvanju trude da impresioniraju gurmane sa egzotičnim ukusima i ekskluzivnim restoranima, braća Greenfield će doneti revoluciju. Brothers Green: EATS! se fokusira na običnog čoveka, odnosno kuvara amatera. Mike i Josh spremaju nepretencioznu ali ukusnu hranu za ljude svih godina, koriste jednostavne sastojke koji su pristupačni i svima dostupni, na neverovatno lak i zabavan način!

Foto: MTV promo

Kako bi dodatno začinili show, u njihovoj kuhinji će ugostiti poznate goste, među kojima će biti Ed Sheeran, Enrique i mnogi drugi,  a dosadne zvuke lupanja o šerpe zameniće vrhunski izbor muzike primamljive kao i njihovi recepti.

Inače, Mike i Josh su dobro znane face sa interneta, gde su prvo i počeli da peku svoj zanat i u opuštenoj atmosferi edukuju mlade ljude kako da unaprede svoj kulinarski potencijal. Tako je njihova emisija o kuvanju na YouTube kanalu postala omiljeno mesto strastvenih kuvara amatera jer predstavlja savršenu kombinaciju kuvanja, komedije, zabave.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

10 glumaca koji su drastično promenili svoj izgled

Za potrebe snimanja filmova. Na gore.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: