• Sada Ridiculousness #907
  • Sledeće 15.20H 3 From 1
  • Kasnije 15.30H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 16.20H 3 From 1

Vesti

Soundgarden
Vesti

Chris Cornell (Soundgarden): "Savremeni pop ne može da bude gori."

Objavljeno 03.07.2012. 12:00h
Američki rocker nazvao Adele "jedinom svetlom tačkom" na današnjim top listama...

Frontmen grupe Soundgarden, Chris Cornell, požalio se na loše stanje u savremenoj pop muzici, i izrazio mišljenje da ono "ne može da bude gore" nego što je sada.


Američki muzičar nazvao je britansku koleginicu Adele "jedinom svetlom tačkom" današnjih top lista. Dodao je da smatra da će pop uskoro oslabiti, i da će morati da dođe "novo zlatno doba rocka".

U razgovoru za britanski tabloid The Sun, Cornell kaže: "Jedan od najvažnijih razloga zbog čega je svojevremeno grunge postao toliko popularan tako brzo leži u činjenici da se ljudima sve ostalo jednostavno smučilo. Danas je situacija vrlo slična. Sada je prava šansa da se pojavi snažna i vitalna rock scena, kao reakcija na postojeće stanje. Savremeni pop ne može da bude gori nego što je danas."


Cornell dodaje da su Adele i njen neverovatan uspeh vratili poverenje kupaca ploča: "To su prave pesme, i ona zaista zna da peva. Očigledno da najveći deo tržišta još uvek reaguje na muziku koju stvaraju ljudska bića".

Soundgarden su se ponovo okupili 2010, i sada rade na prvim novim materijalima još od albuma "Down On The Upside" iz 1996. Opsujući novi album, Cornell je rekao: "To je nova muzika za novu rock publiku, i najviše što smo mogli da postignemo u komunikaciji sa novom generacijom rock publike jeste to da pokušamo da im ponudimo nešto što će doživljavati kao svoje".

Soundgarden će 13. jula nastupiti na velikom koncertu u londonskom Hyde Parku. Njihov novi singl, "Live To Rise", pojavljuje se na soundtracku filma "The Avengers".

Izvor: NME.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Willow Smith u "I Am Me" videu

Mlada pevačica premijerno emitovala novi spot na dodeli BET nagrada...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: