• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 08.10H 3 From 1
  • Kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #608
  • Još kasnije 09.10H Teen Mom 2 S. 9 Check Up With Dr. Drew Part 1

Vesti

Ed Sheeran će glumiti u novoj sezoni "Igre prestola" (Getty Images)
Ed Sheeran
Vesti

Ed Sheeran će glumiti u novoj sezoni "Igre prestola"

Objavljeno 13.03.2017. 09:25h Izvor slike: Getty Images
Čekajte, ŠTA?! Imamo toliko pitanjaaa!

Maisie Williams zadržala prisebnost, ali u sebi vrišti od radosti 100% jer će se Ed Sheeran pojaviti u sledećoj sezoni "Igre prestola".

Variety javlja da su autori serije David Benioff i Dan Weiss potvrdili da su već neko vreme ubeđivali pevača već neko vreme. Williamsova je veliki fan Sheerana, očigledno - i na kraju su ga konačno ubedili da se pojavi u sledećoj sezoni čija je premijera 16. jula.

"Godinama smo pokušavali da dovedemo Eda Sheerana u seriju i iznenadimo Maisie, a ove godine smo to konačno uspeli", rekao je Benioff publici na konferenciji pre nego što je saopštio dalje detalje o tome šta će to podrazumevati.

To nije bila jedina velika vesta od tima "Igre prestola". Takođe, potvrđeno je da će 8. finalna sezona imati 6 (samo 6!) epizoda. 

Williams i Sophie Turner su pitale Benioffa i Weissa da izaberu jednu od njih dve - dakle Maisie ili Sophie, a ne Aryu ili Sansu Stark, Turnerova baš i nije bila zadovoljna odgovorom.

Sedma sezona je još uvek mesecima daleko, pa je suludo pomisliti da se naše vreme u Sedam kraljevstava završava, a da će poslednja sezona biti tako kratka.

I ludo je misliti da će se Ed naći u seriji sa Starkovima, ili jahati sa Dotrakijima u Khaleesinoj vojsci. Ne možemo da dočekamo (a ni Maisise Williams sigurno).

via GIPHY

Izvor: mtv.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Kako je Lady Gaga odala priznanje Gigi Hadid?

Mlada manekenka nije uspela da ostane ravnodušna. Kao da bi neko mogao...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: