• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 08.10H 3 From 1
  • Kasnije 08.20H Catfish: The Tv Show #608
  • Još kasnije 09.10H Teen Mom 2 S. 9 Check Up With Dr. Drew Part 1

Vesti

Ed Sheeran izmislio priču o povredi mačem? (Getty Images)
Ed Sheeran
Vesti

Ed Sheeran izmislio priču o povredi mačem?

Objavljeno 10.03.2017. 14:15h Izvor slike: Getty Images
Popularni James Blunt hrabro tvrdi da su on i još popularniji pevač Ed Sheeran izmislili priču da je princeza Beatrice posekla lice Eda Sheerana.

U novembru prošle godine pojavila se priča o tome kako je Ed Sheeran u žurbi odveden do bolnice nakon što ga je princeza Beatrice posekla po desnom obrazu, zamahnuvši mačem ne shvatajući da u tom trenutku pevač stoji iza nje.

"Kako je veče prolazilo, krenuli su da pričaju o počastima, nakon čega se James Blunt našalio kako bi voleo da bude proglašen za viteza.“ „Ed je mogao da ostane slep“- rekli su izvori.

Gosti večere u Royal Lodge u - Domu Princa Andrewa u Vindzoru, među kojima su bili i Sheeran i njegova devojka, kao i James Blunt, ostali su u šoku nakon što je Beatrice slučajno zakačila Eda mačem, objavio je magazin The Sun, iako James tvrdi da je ovo samo proizvod mašte ove dvojice pevača.

James tvrdi da je to bio trik nemanjen da prevari fanove, kako bi Ed prodao svoju muziku.

"Ed je bio pijan, zezao se, i posekao se. Izmislili smo zabavnu priču, i ljudi su naseli na nju. Bilo je veoma sramno. Za početak, ona je princeza, i uvežbana je pri takvim stvarima i s obzirom na to kakve su liste čekanja, bilo bi nemoguće otići i vratiti se iz bolnice toliko brzo.", rekao je James u novom intervjuu.

"Sigurno je očajan-pokušava da proda albume. Sam se posekao i ja sam ga ušivao. Izgledao je lepše nakon toga, izjavio je pevač James Blunt.

Izvor: dailymail.co.uk

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Elmo pozvao Adele da snime duet

Morate (!) ga čuti kako peva "Rolling in the Deep"...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: