• Sada Clickbait #104
  • Sledeće 22.30H 3 From 1
  • Kasnije 22.40H Vidiots #110
  • Još kasnije 23.10H Ridiculousness #910

Vesti

Edo Maajka domaćin Red Bull RapLike (Red Bull Promo)
Edo Maajka
Vesti

Edo Maajka domaćin Red Bull RapLike

Objavljeno 11.05.2016. 10:40h Izvor slike: Red Bull Promo
Edo Maajka kao voditelj, Frenkie, Jala i Sokol u žiriju, i 16 najboljih mladih repera iz BiH: to je ukratko sadržaj velikog Državnog finala takmičenja Red Bull RapLika na koje se prijavljuju bh. reperi, a za koje su prijave otvorene još do ponoći 11. maja.

Proslavljeni reper Edo Maajka uskoro će se naći u ulozi voditelja hip-hop takmičenja. Naime, 4. juna 2016. godine na Pozorišnom trgu Susan Sontag, ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu, održaće se veliko BiH finale takmičenja Red Bull RapLika, na kojem će domaćin večeri biti Edo Maajka.

Red Bull RapLika je takmičenje u freestyle repovanju, u kojem se MC-ijevi u duelima jedan-na-jedan nadmeću u sklapanju improvizovanih rima uz glave. Cilj je protivnika pobediti inteligentnijim i duhovitijim rimama.

U žiriju koji će ocenjivati veštinu mladih repera takođe će se naći poznata imena BH i regionalne hip-hop scene: Frenkie, Jasmin Fazlić a.k.a. Jala Brat i Vedran Sokol, osnivač regionalne Rap Skillz lige.

U finalu će učestvovati 16 najboljih MC-ijeva koje žiri odabere na osnovu njihovih prijava na www.redbullraplika.com. Takmičenje se odigrava po principu eliminacije: pobednici borbi jedan-na-jedan prolaze u naredni krug, a poraženi ispadaju iz daljeg takmičenja.

Borbe u Državnom finalu biće klasični rap battle, to jest takmičari će repovati na slobodne teme. Jedini izuzetak biće polufinalne borbe, gde će morati da uključe tri reči koje zadaje žiri.

U finalu će opet repovati na slobodne teme, u direktnom i bespoštednom rap battleu, na kraju koje ćemo saznati ime najboljeg bh. freestylera i prvaka Red Bull RapLike 2016.

Za prijave je ostalo još sasvim malo vremena: do ponoći 11. maja. Svi ljubitelji hip-hopa i freestylea mogu se prijaviti na stranici www.redbullraplika.com, na vrlo jednostavan način: potrebno je samo registrovati profil na stranici i web kamerom snimiti jednominutni video sa svojom hip-hop improvizacijom.

Sve informacije i prijave na www.redbullraplika.com, a najnovije vesti i dešavanja na Facebook stranici takmičenja.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Fifth Harmony izvele “Work From Home” kod Ellen (VIDEO)

Fifth Harmony su sjajno izgledale kod Ellen, entuzijastično i zabavno!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: