• Sada Just Tattoo Of Us #106
  • Sledeće 22.00H 3 From 1
  • Kasnije 22.10H Party Zone

Vesti

Vesti

Ellie Goulding o konkurenciji, kraljevskom venčanju i nastupu u SNL-u

Objavljeno 08.05.2011. 12:00h
Britanska pevačica trenutno pokušava da se probije na američko tržište.

"Nekada je postojao pravi rivalitet između pop zvezda, ali danas mi se čini da svi najvijamo jedni za druge," izjavila je pevačica Ellie Goulding u intervjuu za Billboard, na pitanje o trenutnom stanju na pop sceni. Nastavila je u istom tonu: "Adele je trenutno najbolja pevačica na svetu, ali ona je osoba koja stoji nogama čvrsto na zemlji. Mislim da je svetu potrebna ta kombinacija - ljudi koji su nekako više obični i pravih pop zvezda, kao što su Lady Gaga i Nicki Minaj, koje nisu toliko dostupne, nama smrtnicima."

A u koju kategoriju bi sebe smestila? "Ja samo pevam," kaže Ellie.

Ellie Goulding je privukla pažnju prošle nedelje nastupom na kraljevskom venčanju, gde je izvela 14 pesama, između ostalog i obradu pesme Eltona Johna "Your Song". Iskustvo je nešto "što ću uvek pamtiti," rekla je Ellie o prilici da peva na zabavi za Williama i Kate.

Ellie je nastupila kao muzički gost u emisiji Saturday Night Live 7. maja, što je prestižna stvar, ali se čini da pevačica nije svesna važnosti takvog nastupa. "Možda ja ne shvatam koliko je velika stvar nastupiti u SNL, pošto mi u Britaniji to ne gledamo. Ali pratim seriju "30 Rock" (u kojoj igra jedna od SNL zvezda Tina Fey) i obožavam Tinu Fey."

Posle nastupa u emisiji Saturday Night Live, Ellie Goulding će nastupiti na Lollapalooza festivalu.

Izvor: Billboard.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Srećan rodjendan!

Iako puni 125 godina, Coca Cola je i dalje mlada.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: