• Sada Catfish: The Tv Show 6 Weekend
  • Sledeće 16.10H Say It In A Song #105
  • Kasnije 16.40H Say It In A Song #106
  • Još kasnije 17.00H Say It In A Song #107

Vesti

Vesti

Elton John & Lady Gaga u "Gnomeo and Juliet"

Objavljeno 21.02.2011. 13:00h
Na objavljenom sundtrack albumu Elton John "misteriozno" sam, a u filmu je verzija pesme u kojoj se pojavljuje i Lady Gaga...

Posle svih vesti o uspehu singla "Born This Way", isčekivanju novog spota, uspeha na Grammy nagradama i ostalih brojnih medijskih akcija koje ovih dana priređuje Lady Gaga, jedna vest je ostala prilično zapostavljena. U tek objavljenom animiranom filmu "Gnomeo and Juliet" (lansiran za tržište SAD 11. februara) pojavljuje se pesma "Hello, Hello", čiji autori su kompozitori John i Bernie Taupin i u kojoj zajedno pevaju Lady Gaga i Elton John - Gaga je bila toliko zadovoljna ovim projektom da je svojevremeno i objavila tekst pesme na Twitteru. Međutim, na par dana ranije objavljenom soundtrack albumu, pojavila se verzija u kojoj učestvuje samo Elton John - Gagu možete da čujete samo u bioskopskoj verziji. Ova odluka nije novost - portparolka za kompaniju Buena Vista Records je još 1. februara samo potvrdila da na albumu neće biti verzije sa Lady Gagom, bez davanja konkretnih razloga za takvo "odvajanje" filmske i soundtrack verzije.

Fanovi su, naravno, počeli da objavljuju verziju iz filma u kojoj je i Gaga na raznim video i audio portalima (evo i slične verzije koju je objavio idolator.com), ali su snimci uglavnom sa mobilnih telefona i lošeg kvaliteta. Za sada i dalje nije jasno zašto u soundtrack verziji nema Gage, a trejlere za ovaj simpatični film možete da pogledate ovde i ovde.

Izvor: idolator.com

Komentari

stefan 92
stefan 92
21.02.2011 18:56
bas su se nasli ne zna se ko je gori
ShokingKoment
ShokingKoment
21.02.2011 15:23
o___O Bez gage pjesma je bukvalno otpad!!!Sa gagom je pjesma fina i njezna,sa eltonom je bezveze ali ni on nije los
http://www.youtube.com/watch?v=w-zX6yxBCTk

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Eminem snima novi spot

A u spotu Eminem ima ... zanimljivu koleginicu.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: