• Sada Top 10@10
  • Sledeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H City Break Zagreb 101

Vesti

Evo zašto je Rihanna kraljica svečanih haljina (Getty Images)
Rihanna
Vesti

Evo zašto je Rihanna kraljica svečanih haljina

Objavljeno 02.05.2017. 15:45h Izvor slike: Getty Images
RiRi svaki put zablista na crvenom tepihu u upečatljivim haljinama.

Pevačica je mnogo puta do sad "objasnila" svojim koleginicama i publici kako to radi jedna kraljica. Od njenog prvog pojavljivanja na crvenom tepihu postajala je sve smelija i ekscentričnija u odabiru svečanih toaleta.

2007

Na Met Gali pre tačno 10 godina mlada pevačica se pojavila u beloj haljini kreatora Georges Chakra. Pogledajte kako je izgledala tada bez tetovaža po kojima je sada prepoznatljiva.

Getty images

2011

Četiri godina kasnije, sa znatno dužom kosom vatreno crvene boje, pojavila se u svedenoj crnoj čipkastoj haljini koju je za nju kreirala Stella McCartney. Prava dana, nema šta.

Getty images

2012

Svoju divlju stranu pokazala je na crvenom tepihu u haljini sa dezenom krokodilske kože koju potpisuje Tom Ford. Uz ovu elegantnu haljinu sa golim leđima došla je do uzražaja jedna od njenih prvih tetovaža.

Getty images

2013

Ova godina je bila zaista turbulentna za mladu pevačicu, ali je njen stajling bio besprekoran. Za jednu od svečanosti ona je obukla romantičnu crvenu haljinu. Ljubav joj je tih dana izgleda bila inspiracija.

Getty images

2014

Nešto smeliju haljinu Stella McCartney ponela je te godine na Met Gali. Top je sakrivao taman toliko da se njene tetovaže naziru ispod grudi, a bela suknja je istakla njenu besprekornu figuru. Bravo RiRi!

Getty images

2015

O ovoj haljini se dugo pričalo. Kritičari nisu bili blagi prema ovoj odevnoj kombinaciji, te su mnogi izjavili kako ih je Rihanna podsetila na omlet. Zlatnu haljinu sa dugim šlepom Rihanna je smelo ponela i pri tom nikoga nije ostavila ravnodušnim. Ovom zanimljivom haljinom kineskog kreatora Guo Pei postaa je kraljica Met Gale.

Getty imagesGetty images

2016

Sada je kraljica prešla na sportsku eleganciju. Vidi se da joj je udobnost na prvom mestu, a opet ostavlja svoj prepoznatljivi pečat na crvenom tepihu. Još jedan plus za RiRi.

Getty images

2017

Ovogodišnja Met Gala je bila baš inspirativna za Rihannu. Na šta vas podseća ova njena haljina? 

Getty images

Foto u tekstu: Getty Images

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez debitovali na crvenom tepihu

I sada je zvanično - Jennifer i Alex su pravi pravcati par.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: