• Sada Punk'd #405
  • Sledeće 17.50H 3 From 1
  • Kasnije 18.00H Domacica
  • Još kasnije 19.40H 3 From 1

Vesti

Ex On The Beach 4 Weekend (MTV Promo)
Vesti

Ex On The Beach 4 Weekend

Objavljeno 20.08.2016. 09:00h Izvor slike: MTV Promo
Šta može da uživanje na plaži uz šum mora i muvanje sa zgodnim singl ljudima pretvori u pakao? Odgovor je jednostavan - ex dečko ili devojka koji se iznenada pojavljuju rešeni da svemu tome stanu na kraj! A kako sve to može da izgleda saznaćete ovog vikenda koji je posvećen seriji Ex On The Beach i sezoni 4, a sve to u susret petoj sezoni koja premijerno počinje da se prikazuje u nedelju 21. avgusta od 22:10!

Četvrta sezona MTV hit serije Ex on the Beach donela je upravo to. Osam zgodnih singl mladih ljudi je spremno da provede odmor iz snova u prelepom Portugalu, ali ono što ne znaju je da su njihovi bivši momci i devojke takođe spremni da im to uživanje upropaste.

I dalje je najveće pitanje čiji će se bivši/bivša pojaviti sledeći, ali u to nije sve što vas očekuje od zapleta u novoj sezoni EXOTB. Prošlost će sustići naše samce kada se najmanje budu nadali, a taman kada budu dokučili pravila igre, MTV će ih promeniti.

Mržnja, svađe, suze, drama, podivljale emocije… i još bivših! Očekujete neočekivano u četvrtoj sezoni Ex On The Beach, samo na MTV kanalu ovog vikenda 20. i 21. avgusta!

Ex On The Beach 4 Weekend from MTV Adria on Vimeo.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Porodica Christine Grimmie objavila njen novi spot

Radi se o drugom spotu iz serijala "The Ballad of Jessica Blue".

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: