• Sada 10 Biggest Tracks Right Now
  • Sledeće 16.20H 3 From 1
  • Kasnije 16.30H Catfish: The Tv Show #604
  • Još kasnije 17.10H Teen Mom 2 S. 7 Backstage Pass

Vesti

Ex On The Beach 5 Weekend (MTV Promo)
Ex On The Beach 5
Vesti

Ex On The Beach 5 Weekend

Objavljeno 14.01.2017. 09:00h Izvor slike: MTV Promo
Spremni za najuzbudljiviju vikend avanturu? Plaža, more, sunce, flertovanje, ljubav... i mnogo bivših momaka i devojaka ove subote i nedelje na MTV kanalu!

Do sada smo već navikli na dramu, haos, ludilo, muvanje i svađanje, ali nas ipak ova ekipa preplanulih i istetoviranih momaka i devojaka iznova iznenađuje! 

U novoj sezoni čak osam sexy samaca iz ranijih izdanja ovog rijalitija ponovo su se sastali u vili na Tajlandu. Svako od njih tu je sa drugačijim motivom za povratak – neki žele da reše nedovršena posla, drugi pak žele osvetu, dok pojedini jednostavno hoće da „pomrse konce“ drugim učesnicima.

Gaza je već prve večeri zavela Jemma, stari rivali Bear i Jordan borili su se za naklonost Chloe, a ljubav cveta između Olivije i Liama... ali kada iz vode počnu da izranjaju bivši i bivše i situacija se dodatno zakomplikuje, dobro znana Ex On Th Beach drama će EX-plodirati i pokrenuti cunami.

Da li su ex parovi uspeli da se pomire, osvete ili reše probleme iz prošlosti? Ukoliko ste propustili avanture iz nove sezone, nadoknadite najuzbidljivije gradivo u Ex On The Beach Weekend specijalu, ove subote i nedelje od 12:10h, samo na MTV kanalu!

Ex On The Beach 5 Weekend from MTV Adria on Vimeo.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Top 27: Lista filmova koji su zaradili više od milijardu dolara

Samo je 27 filmova u istoriji zaradom premašilo čarobnu brojku od jedne milijarde.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: