• Sada Ridiculousness #712
  • Sledeće 18.20H Ridiculosness #416
  • Kasnije 18.40H 3 From 1
  • Još kasnije 18.50H City Break Zagreb 102

Vesti

vikend
Vesti

Ex On The Beach Weekend

Objavljeno 07.02.2015. 10:00h
Šta se desi kada se u odmor iz snova umešaju bivši partneri? Sva iznenađenja, sve "kombinacije", sve lepote mediteranske plaže i sve zabavne komentare pogledajte ove subote i nedelje od 12:10 - samo na kanalu MTV!

Kao što ste možda imali prilike da vidite, u novoj dating reality seriji Ex On The Beach producenti su odlučili da odvedu mladiće i devojke na odmor, a onda bez njihovog znanja u isti hotel dovedu i njihove  bivše partnere koji će im se iznenadno pridružiti.

Uzbudljivi novi šou je sniman na lokacijama u Južnoj Evropi, a serijal je pratio osam momaka i devojaka koji su pozvani da uživaju u luksuznom odmoru, verujući da im producenti zapravo "nameštaju" romansu sa nekim od drugih učesnika emisije. Umesto toga, dok kamere prate svaki njihov potez, određeni i posebno izabrani bivši momci i devojke glavnih protagonista emisije, sasvim  neočekivano, stižu pravo na mesto gde se odvija cela radnja! A sva iznenađenja, sve "kombinacije", sve lepote mediteranske plaže i sve zabavne komentare naratora serijala, irskog komičara Andrewa Maxwella, pogledajte ove subote i nedelje - samo na kanalu MTV!

Ex On The Beach Weekend - subota 7. u 12:30 i nedelja 8. februar od 12:10, samo na kanalu MTV!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Američka lista albuma za ovu nedelju

Taylor Swift i "1989" po "istorijski" 10. put na prvom mestu, Ne-Yo sa "Non-Fiction" debituje na mestu broj pet...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: