• Sada Ridiculousness #712
  • Sledeće 18.20H Ridiculosness #416
  • Kasnije 18.40H 3 From 1
  • Još kasnije 18.50H City Break Zagreb 102

Vesti

Ex On The Beach Weekend (MTV Promo)
Ex On The Beach
Vesti

Ex On The Beach Weekend

Objavljeno 22.08.2015. 09:05h Izvor slike: MTV Promo
Šta se dogodi kada se u odmor iz snova umešaju bivši partneri? Sva iznenađenja, sve "kombinacije", sve lepote mediteranske plaže i sve zabavne komentare pogledajte ove subote i nedelje od 12:10 - samo na kanalu MTV!

U susret novoj, trećoj sezoni rijaliti serije "Ex On The Beach 3" koja počinje da se emituje na MTV kanalu od nedelje 23. avgusta od 22:30 prisećamo se kako su izgledale prve dve sezone ove uzbudljive sage.

Ex On The Beach producenti su odlučili da odvedu mladiće i devojke na odmor, a onda bez njihovog znanja u isti hotel dovedu i njihove  bivše partnere koji će im se iznenadno pridružiti.

Uzbudljivi šou je sniman na lokacijama u Južnoj Evropi, a serijal je pratio osam momaka i devojaka koji su pozvani da uživaju u luksuznom odmoru, verujući da im producenti zapravo "nameštaju" romansu sa nekim od drugih učesnika emisije.

Umesto toga, dok kamere prate svaki njihov potez, određeni i posebno izabrani bivši momci i devojke glavnih protagonista emisije, sasvim  neočekivano, stižu pravo na mesto gde se odvija cela radnja!

Ex On The Beach Weekend - subota 22. i nedelja 23. avgust od od 12:10, samo na kanalu MTV!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

16 trivija koje (sigurno) niste znali o Lani Del Rey

Predstavljamo vam nekoliko trivija o Lani Del Rey koje nisu toliko poznate. Od njene opčinjenosti Kurtom Cobainom do trača da se zabavlja s Axlom Roseom i toga da navija za Liverpool.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: