• Sada 3 From 1
  • Sledeće 16.30H Catfish: The Tv Show #604
  • Kasnije 17.10H Teen Mom 2 S. 7 Backstage Pass
  • Još kasnije 18.00H Ridiculousness #709

Vesti

EXIT fanovima daje priliku da svaku petu ulaznicu dobiju na poklon! (Exit festival Promo)
Exit festival
Vesti

EXIT fanovima daje priliku da svaku petu ulaznicu dobiju na poklon!

Objavljeno 05.05.2017. 14:45h Izvor slike: Exit festival Promo
Prodaja ulaznica za ovogodišnji EXIT već je premašila brojku iz ovog istog perioda prošle, rekordne godine, a već danas počinje omiljena "4+1” akcija fanova EXIT festivala.

U ovoj, omiljenoj akciji fanova, društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice, petu dobija na poklon. Akcija se odnosi na ulaznice za celi festival, bilo da su to četvorodnevna ili petodnevna za EXIT, trodnevna za Sea Dance ili EXIT Avantura ulaznica koja objedinjuje ova dva festivala u Novom Sadu i Budvi.

Bitno je samo da svih pet ulaznica budu iste, pa kombinovanje različitih vrsta ulaznica i festivala nije moguće. Akcija "4+1" će trajati dok se ne rasproda za to predviđen jako ograničen broj paketa koji svake godine nestanu za svega par nedelja!

Četvorodnevne ulaznice za EXIT (6.-9. srpnja) već su u prodaji po promotivnoj cijeni s 50% popusta, od 6.990 dinara, dok su od danas u prodaji i petodnevne ulaznice za festival, koje obuhvaćaju i Day Zero s nastupom sastava The Killers (5.-9. jula) po ceni od 8.490 dinara.


Foto: Exit Promo

Svi koji već imaju četvorodnevnu ulaznicu, a žele da je nadograde na petodnevnu i tako gledaju i velike Killerse uživo, mogu kupiti Get EXITed dodatak po ceni od samo 12 evra (parter). Oni koje zanima samo koncert Killersa i Day Zero, mogu da kupe i pojedinačne ulaznice za taj dan po ceni od 25 evra za parter, 40 evra za Fan Pit i 97 evra za Gold VIP.

Akcija "4+1" odnosiće se i na ulaznice za EXIT Avanturu (EXIT 4 dana + Sea Dance), gde će ekipa koja kupi četiri ulaznice za Avanturu po ceni od 60 evra, petu dobiti na poklon.

EXIT će ove godine početi dan ranije, u sredu, 5. jula na tzv. nultom danu festivala, kad nas očekuje spektakl godine i nastup sastava The Killers, a njima će se do 9. jula na binama širom Petrovaradinske tvrđave pridružiti i Liam Gallagher, Years & Years, Rag'n'Bone Man, Jake Bugg, Paul Kalkbrenner, Hardwell, Jason Derulo, Roisin Murphy, Solomun b2b Dixon, Jamie Jones, Black Coffee, Hot Since 82, Duke Dumont, Robin Schulz, Alan Walker, Lost Frequencies, Noisia, Foreign Beggars, Princess Nokia, Discharge, The Damned, Black Dahlia Murder, Recondite, Dax J, Function, Antigone b2b Francois X i brojni drugi.

EXIT nagrađuje najbolje ideje za Viber stickere!
Svi pratitelji Exitovog javnog chata na Viberu (viber.com/exit) koji u ovom trenutku broji preko 1.1 miliona pratioca mogu učestvovati u kreiranju novog paketa EXIT stickera i tako osvojiti VIP ulaznice za festival i ostale vredne nagrade. Najbolji predlozi do pet reči koje korisnici pošalju do 14. maja biće u paketu novih EXIT Summer of Love 2017 stikera! Svako ko želi da učestvuje, treba da ode na Exitov javni chat na Viberu i tamo da klikne na ikonicu za privatnu poruku, a EXIT pomoćnik će ga provesti dalje kroz par lakih koraka.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Ovo su najveći fanovi Neva Schulmana

Iako sigurno ne zna šta zapravo znači "catfish" (lažno se predstavljati nekome), šestomesečna Cleo obožava da gleda ovaj program u društvu njene mame.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: