• Sada DFC
  • Sledeće 20.50H 3 From 1
  • Kasnije 21.00H Clickbait #101
  • Još kasnije 21.30H Clickbait #102

Vesti

Exit i NIS pokreću Youth Heroes konkurs (Exit Promo Youth Heroes)
Exit festival
Vesti

Exit i NIS pokreću Youth Heroes konkurs

Objavljeno 02.11.2015. 15:25h Izvor slike: Exit Promo Youth Heroes
Otvoren konkurs za pozitivne uzore mladih u Srbiji!

Exit fondacija u saradnji sa NIS-om, nastavlja višegodišnju kampanju „Youth Heroes“, koja promoviše pozitivne uzore u društvu. Exit, kao jedan od najistaknutijih svetskih festivala i NIS, najuspešnija kompanija u Srbiji, pokreću javni konkurs sa ciljem da pronađu mlade, istinske heroje među nama.

Traže se vredni i uspešni pojedinci iz ukupno pet oblasti: obrazovanja/nauke, preduzetništva, društvenog aktivizma, kulture/umetnosti i kreativnih industrija, koji će dobiti vredne poklone i zasluženu promociju od strane Exita i NIS-a. Konkurs će biti otvoren od 2. do 23. novembra, a u decembru će biti proglašeno kojih petnaest kandidata (po tri najbolja iz svake oblasti) će dobiti priznanje Youth Heroes.

Želja pokretača konkursa je da se mladi heroji u Srbiji izvuku iz anonimnosti, predstave javnosti i promovišu kako bi postali inspiracija, ponos i uzor za cele generacije. To su svi oni mladi ljudi koji stvaraju u tišini i postižu velike uspehe, osvajaju medalje na međunarodnim naučnim takmičenjima, unapređuju svoju lokalnu zajednicu, stvaraju vrhunska umetnička dela, osmišljavaju kreativne poduhvate i pokreću uspešne kompanije, a opet su nedovoljno vidljivi.

Želja i vizija zajedničkog projekta Exita i NIS-a, je da ovi mladi heroji budu ambasadori svih nas i da kroz svoje lične primere predstave budućnost na delu.  Rezultat višegodišnjeg projekta „Youth Heroes“ i njegove aktivne promocije pozitivnih uzora mladima, može da stimuliše dolazeće generacije da aktivno učestvuju u društvu koje vrednuje znanje, kreativnost i rad.

Youth Heroes Exit Promo

Foto: Youth Heroes Exit Promo

Pravo prijave imaju svi mladi sa državljanstvom Srbije ili sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije uzrasta od 15 do 30 godina koji imaju posebna dostignuća, nagrade, priznanja iz oblasti obrazovanja/nauke, preduzetništva, društvenog aktivizma, kulture/umetnosti i kreativnih industrija.

Prijavni formular dostupan je sajtu www.exitfest.org, a prijave sa konkursnim obrascem slati na email exitfoundation@exitfest.org do 23. novembra 2015. godine.Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Charlotte Crosby ima iznenađujući desetogodišnji plan

Charlotte Crosby možda izgleda kao da voli da živi život od danas do sutra, a zvezda Geordije Shore-a zapravo razmišlja na duže staze.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: