• Sada Music Non Stop
  • Sledeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

Vesti

Faking It Weekend (MTV Promo)
Vesti

Faking It Weekend

Objavljeno 21.05.2016. 09:00h Izvor slike: MTV Promo
Sve nedaće kroz koje prolaze tinejdžerke iz želje da budu popularne ispratite ovog vikenda jer je na programu "Faking It 2 Weekend"! Subota i nedelja od 12:10 jesu dani za rešavanje problema Amy i Karme!

U prvoj sezoni komične MTV serije "Faking It" najbolje drugarice Amy i Karma su bile spremne da urade sve kako bi se uklopile i postale deo popularne ekipe u srednjoj školi. Čak i da se pretvaraju da su nešto što nisu – u ljubavnoj vezi.

"Karmy", kako su ih zajedno prozvali, su brzo pristale na ovu neočekivanu igricu i, ponesene novostečene slavom, olako su počele da uživaju u blagodetima popularnosti.

Međutim, nevolja je nastala kada je Amy postala svesna da ipak gaji romantična osećanja prema svojoj najboljoj drugarici, a Karma konačno uspela da privuče pažnju svoje simpatije Liama Bookera...

Druga sezona prepuna je uzbudljivih preokreta! Od kada je Amy konačno skupila hrabrost i odvažila se da iskaže svoja prava osećanja Karmi, dve BFF-ice pokušavaju da shvate kako će se njihov odnos razvijati.

U drugoj sezoni videćete da li je Karma saznala o avanturi koju su imali njen dečko Liam i Amy i kako će to uticati na "Karmy". Saznaćete još da li će se Liam i Karma pomiriti i prevazići probleme, čemu služe tablete koje Lauren uzima i može li Shane da bude u celibatu?

Faking It Weekend from MTV Adria on Vimeo.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Poslušajte novu pesmu Sigme i Take That "Cry"

Napokon je objavljena pesma o kojoj se pričalo već druže vreme...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: