• Sada Catfish: The Tv Show 6 Weekend
  • Sledeće 16.10H Say It In A Song #105
  • Kasnije 16.40H Say It In A Song #106
  • Još kasnije 17.00H Say It In A Song #107

Vesti

Faking It Wekend
vikend
Vesti

Faking It Wekend

Objavljeno 19.09.2015. 08:00h
U MTV komičnom serijalu, tu su dve najbolje drugarice koje bi uradile skoro sve kako bi se uklopile i bile popularne u srednjoj školi. Čak i ako je potrebno da se pretvaraju da su neko ko one nisu... Ili možda, ipak, jesu? Ove subote i nedelje - samo na kanalu MTV!

 

U školi Hester High biti popularan znači biti i drugačiji od ostalih. Nakon nebrojeno puno neuspelih pokušaja da se uklope i budu primećene od strane vršnjaka, Karma Aschcroft i njena najbolja drugarica Amy Raudenfeld odlaze na kućnu žurku ne sluteći da će se upravo te noći sve promeniti i da će konačno steći toliku priželjkivanu pažnju.

Ali - iz potpuno pogrešnog razloga. Naime, domaćin žurke je greškom pomislio da su njih dve u vezi i, kao prvi gej par u školi, automatski bivaju lansirane u status slavnih.

Ponesene ovom igrom i novostečenom slavom, Karma i Amy pristaju na ovu igru, rešene da uživaju u čarima popularnosti. Međutim, dodatna nevolja nastaje kada Karma privuče pažnju svoje simpatije Liama Bookera, a Amy postane svesna da možda zaista gaji romantična osećanja prema svojoj najboljoj drugarici...

Ovog vikenda, saznajte šta se sve dogodilo dalje - "na premotavanju" su sve lude avanture i zbunjujuće i smešne situacije u koje konstantno upadaju Karma i Amy!

Faking It Wekend - subota 19. septembar od 12:30 i nedelja 20. septembar od 12:10 - samo na kanalu MTV!

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Drake i Future najavljuju novu saradnju

Njih dvoje su smislili nešto prilično veliko...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: