• Sada Clickbait #104
  • Sledeće 22.30H 3 From 1
  • Kasnije 22.40H Vidiots #110
  • Još kasnije 23.10H Ridiculousness #910

Vesti

Frenkie i Darko Richter pozivaju repere da se prijave Red Bull RapLiku 2017 (Red Bull Promo/Sulejman Omerbašić)
RedBull RapLika
Vesti

Frenkie i Darko Richter pozivaju repere da se prijave Red Bull RapLiku 2017

Objavljeno 05.04.2017. 15:30h Izvor slike: Red Bull Promo/Sulejman Omerbašić
Prijave za Red Bull RapLiku 2017, najveće regionalno takmičenje u hip hop improvizaciji, u punom su jeku!

MC-ijevi iz BiH, Hrvatske i Srbije mogu se prijaviti na web stranici www.redbullraplika.com do 7. aprila. Jedan od najpoznatijih repera u regionu, Frenkie, i prošlogodišnji pobednik bh. izdanja Red Bull RapLike, Darko Richter, u videu govore o takmičenju.

Pravo učešća u ovom „balkanskom prvenstvu u repovanju slobodnim stilom“ imaju MC-ijevi iz BiH, Hrvatske i Srbije. Potrebno je kreirati profil, odabrati državu i snimiti jednominutni video sa hip hop improvizacijom. U velikom regionalnom finalu, koje će biti održano krajem maja u BiH, osam najboljih boriće se za prestižni naslov regionalnog kralja freestylea.

Po jedan učesnik regionalnog finala iz svake od tri države biće odabran putem državnih kvalifikacija, koje će biti organizovane u različitim formatima od države do države: negde će to biti klupsko nadmetanje sa četiri do osam MC-ijeva, a negde online odabir.

Još po jedan učesnik iz svake države dobiće direktnu pozivnicu žirija, koji će specijalnu pozivnicu poslati i jednom MC-iju iz ostalih zemalja regiona. Osmi učesnik regionalnog finala biće prošlogodišnji pobednik bh. izdanja Red Bull RapLike, Darko Richter.

Red Bull Promo/Sulejman Omerbašić

Foto: Red Bull Promo/Sulejman Omerbašić

Jedan od najpoznatijih repera u regionu, Frenkie, napominje da, dok čekaju državne kvalifikacije i regionalno finale, MC-ijevi odlične alate za vežbu mogu pronaći na web stranici takmičenja. Tu mogu da vežbaju samostalno, bore se „u četiri oka“ ili učestuju u javnim online turnirima sredom od 20 do 21h. Za učešće u borbama, kao i za mogućnost gledanja javnih borbi i glasanja za svoje favorite, potrebno je kreirati profil na web stranici ovako:

U videu pogledajte šta su Frenkie, i prošlogodišnji pobednik bh. izdanja Red Bull RapLike, Darko Richter, rekli o takmičenju i šta poručuju MC-ijevima.

Za sve detalje i vesti o takmičenju, pratite web stranicu i Facebook profil takmičenja.

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Kendall Jenner na udaru kritika zbog poslednje reklame

Kako je Kendall Jenner spasila Ameriku u poslednjoj reklami...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: