• Sada 3 From 1
  • Sledeće 16.30H Catfish: The Tv Show #604
  • Kasnije 17.10H Teen Mom 2 S. 7 Backstage Pass
  • Još kasnije 18.00H Ridiculousness #709

Vesti

Gabourey Sidibe se podvrgnula operaciji gubitka kilograma (Getty Images)
Gabourey Sidibe
Vesti

Gabourey Sidibe se podvrgnula operaciji gubitka kilograma

Objavljeno 09.03.2017. 13:50h Izvor slike: Getty Images
Napokon voli svoje telo...

Gabourey Sidibe znate sigurno iz filma "Precious" iz 2009. godine u kojem je debitirala i koji joj je doneo nominaciju za Oscar. Trenutno glumi u seriji "Empire":

Glumica koja je oduvek vodila bitku sa prekomernom težinom odlučila se za operaciju skidanja kilograma zbog koje napokon voli svoje telo.

U ekskluzivnom intervjuu za People, popričala je o operaciji i kako se sad oseća kao i svojim pređašnjim borbama sa depresijom, anksioznošću i bulimijom.

Sidibe (33) je dijagnostifikovan dijabetes tipa 2 zbog kojeg se odlučila na operaciju kojoj se tajno podvrgnula u maju prošle godine.

"Nisam želela da brinem o simptomima koji dolaze sa dijabetesom. Generalno se brinem sve vreme da ću izgubiti prste na nogama."

Lekari su joj rekli da će joj želudac izrezati na pola što će smanjiti njenu glad i kapacitet za hranom, a ujedno će joj se promeniti stanje uma zbog kojeg će hteti da se hrani zdravije.

"Moja dugogodišnja veza sa hranom je morala da se promeni", rekla je.

Smatra da operacija nije bila lakši put jer ne bi uspela da izgubi toliko kilograma bez nje.

Nakon operacije promenila je navike u ishrani. Radi sa nutricionistom i pojačala je fizičku aktivnost; ima ličnog trenera, pliva i vozi tricikl na setu "Empire".

Glumica se bori sa prekomernim kilogramima od svoje šeste godine. Kad su joj se roditelji rastali, borila se sa depresijom, ankcioznošću i bulimijom koje je uspela da reši terapijom.

"Nisam otišla na opraciju da bih bila lepa. Uradila sam to da bih da mogla da šetam opušteno sa štiklama. Nisam želela da me boli kad se penjem stepenicama."

Ide polako za zacrtanim ciljem.

"Znam da sam lepa sa trenutnim telom. Ne znam kakvo je sledeće telo", napisala je za People u eseju "This Is Just My Face".

"Priznajem, nadam se da neću biti premršava. Ako bih mogla da izgubim toliko kilograma da budem malo bucmasta, bila bih presrećna. Hoću li onda biti i dalje lepa? Verovatno. Moja lepota se ne vidi spolja. Nikad se neće videti."

"Bila sam u ratu sa svojim telom, ali sad ga volim", zaključila je.

Izvor: yahoo.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Pogledajte prvi poster za 7. sezonu "Igre prestola"

Susret vatre i leda!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: