• Sada Catfish: The Tv Show 6 Weekend
  • Sledeće 16.10H Say It In A Song #105
  • Kasnije 16.40H Say It In A Song #106
  • Još kasnije 17.00H Say It In A Song #107

Vesti

Lady Gaga
Vesti

Gaga najavljuje "medijsku tišinu"?

Objavljeno 16.03.2012. 00:00h
Pevačica izjavila da posle intervjua sa Oprah Winfrey koji će biti emitovan ovog vikenda više neće (do daljnjeg) komunicirati sa novinarima...

Lady Gaga navodno planira da u narednom periodu "prekine svu komunikaciju sa medijima".

Ovog vikenda emitovaće se TV intervju koji je pevačica dala poznatoj voditeljki Oprah Winfrey (u kojem će se po prvi put pojaviti i Gagina majka Cynthia) a nakon njega, kako tvrdi magazin WENN, Gaga smatra da "nema više ništa da kaže".

Pevačica je u tom intervjuu, između ostalog, izjavila: "Osim ovog intervjua, Oprah, jako dugo vremena ne nameravam da razgovaram ni sa kim… Nema štampe, nema televizije... Ni ako me mama nazove i kaže, 'Jesi li čula za…' - ne, ništa. Sve prekidam."

Gaga je dugo vremena tvrdila da ne čita nikave, a pogotovu negativne ili "tračerske" napise u medijima, i često je ponavljala: "Ne čitam nikada takve stvari."

 Međutim, prošlog meseca (24. februara), nakon što je britanski New Musical Express stavio njen album "Born This Way" na vrh liste "najpretencioznijih albuma u istoriji", Lady Gaga je preko servisa Twitter ipak dala oduška svom besu. Komentarišući nedavno objavljeni NME blog koji objavljuje spisak 10 najpretencioznijih albuma u istoriji, na kojem je njen album zauzeo vodeće mesto na ovoj ne baš pohvalnoj listi,
 Gaga je napisala: "Oh kakva ironija - osvojiti naslov "Najpretencioznijeg albuma u istoriji" koji dodeljuje niko drugi nego NME. *eyeroll* Mogla bih da se smejem zauvek + i da se onda vratim svom narcizmu."

Gaga je u svojim intervjuima do sada često davala izjave koje su, ako su tačne, prilično otvorene. Na primer, izjavila je da jeste patila od bulimije, ali da je prevladala ovaj problem kako bi sačuvala svoj glas.

Ali, prošle nedelje su se pojavili komentari da je pevačica "besna" jer nema nikakav uticaj na biografski film koji je o njoj navodno u pripremi. Gaga se, navodno, plaši da će je film "Fame Monster: The Lady Gaga Story" prikazati kao "nesigurnu i zahtevnu osobu", dok bi ona želela "da bude prikazana kao snažna i moćna" - sve ovo treba uzeti sa rezervom, jer informacija dolazi sa "izvora" zbog kojeg Gaga možda zaista želi malo "medijske tišine" - a to je odavano i u svim slučajevima čuveni "neimenovani izvor blizak pevačici".

Trejler za navodno "poslednji intervju sa Gagom" za neko vreme, video pod nazivom "Sneak Preview: Oprah Interviews Lady Gaga and Her Mother", možete da pogledate ovde.

Izvor: NME.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Rihanna i Drake snimili spot "Take Care"

Pogledajte fotografije sa snimanja spota.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: