• Sada Just Tattoo Of Us #106
  • Sledeće 22.00H 3 From 1
  • Kasnije 22.10H Party Zone

Vesti

Lady Gaga
Vesti

Gaga "napala" Bollywood

Objavljeno 23.08.2011. 00:00h
Pevačica po prvi put gostovala u popularnoj TV emisiji "India's Most Desirable", najavljuje putovanje po Indiji za oktobar...

U svom prvom pojavljivanju u jednoj indijskoj talk show emisiji, a za to je odabrala veoma popularnu India's Most Desirable koju vodi 64-godišnja glumica Simi Garewal na kanalu Star One (reklamu za njeno gostovanje možete da pogledate ovde), Lady Gaga je u prilično dugačkom intervjuu iznela mnoge stvari iz svog života i karijere koje su možda već poznate fanovima na zapadu, ali za publiku sa ovog subkontinenta koji ima populaciju veličine oko milijardu ljudi njeno pojavljivanje je sasvim nova stvar. Gaga je izjavila da "voli Bollywood i takvu vrstu filmske produkcije, naročito zbog teatralnosti, fantazije i elemenata nadrealizma", a rekla je i da "obožava indijsku kuhinju, i da razna curry jela često jede i u Njujorku". Takođe, pevačica je podelila komplimente voditeljki Garewal zbog njenog modnog ukusa - Garewal je poznata po tome što se obično oblači u belo - rečima: "Ti si tako neverovatno glamurozna. Ostali smo bez teksta kada si ušetala u studio."

Gaga je najavila da će posetiti Indiju u toku oktobra, jer želi da se upozna sa filmskim zvezdama čuvene bollywoodske filmske industrije, koja je po obimu produkcijie odavno premašila Hollywood, a po zaradama je na drugom mestu na listi globalnih kinematografija, kao zbog toga što želi da produbi svoje poznavanja indijske kuhinje. Međutim, i dalje nema najava o nastupima po Indiji, a o optužbama da su razlozi za to finansijske prirode - Indija se i dalje smatra siromašnijim tržištem - odgovara voditeljka Garewal:

"To nije tačno, i Gaga je bila veoma tužna kada je čula za takve glasine. Za nju novac nikada nije bio nikakav kriterijum, i kao što je i sama u intervjuu rekla - 'Ja nemam nikakav novac, sve što dobijem odmah potrošim na produkciju novih događaja'."

Gaga je u ovom intervjuu, koji je vanredno sniman u Singapuru a emitovan u popularnoj indijskoj emisiji, kazala i da je "usamljena, i venčana sa samoćom... ali, umetnici i treba da budu usamljeni", a Garewal je pohvalila njenu profesionalnost:

"Tog dana kada smo radili intervju, Gaga je imala zakazanih 15 intervjua u Singapuru i za svaki od njih je radila posebnu šminku i frizuru."

Gagin intervju za emisiju India's Most Desirable (u pet delova) možete da pogledate ovde:

Lady Gaga @ India's Most Desirable (Part 1)
Lady Gaga @ India's Most Desirable (Part 2)
Lady Gaga @ India's Most Desirable (Part 3)
Lady Gaga @ India's Most Desirable (Part 4)
Lady Gaga @ India's Most Desirable (Part 5)


Izvor: billboard.com

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Novi Bad Meets Evil video

Eminem i Royce Da 5'9" predstavljaju spot za pesmu "Lighters " u kojoj gostuje Bruno Mars, a Royce Da 5'9" predstavlja video za svoju pesmu "Writer's Block" u kojoj gostuje Eminem...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: