• Sada Top 10@10
  • Sledeće 11.00H Jukebox
  • Kasnije 12.00H 3 From 1
  • Još kasnije 12.10H Catfish: The Tv Show 6 Weekend

Vesti

Vesti

Gaga se vraća kući...

Objavljeno 09.02.2011. 12:00h
...ili, barem je to pokušala - pogledajte insert iz nove epizode serijala "60 Minutes" koji će biti prikazan u nedelju, pred dodelu Grammy nagrada...

Voditelj Anderson Cooper i Lady Gaga su se za potrebe nove epizode serijala "60 Minutes" uputili na njujoršku adresu 176 Stanton Street gde je ranije živela Gaga, sa idejom da, u skladu sa konceptom emisije, prikažu mesto na kojem je pevačica živela neko vreme pre nego što je postala bogata i slavna. Međutim, iako je Gaga uspela da uđe u zgradu (zvoneći na sve interfone) i ljubazno se predstavila na vratima svoga stana, trenutna stanarka nije bila impresionirana i odlučila je da ne pusti pevačicu i TV ekipu unutra - kroz zatvorena vrata je odgovorila nešto tipa "ne želim da mi se kamere muvaju po stanu".

Gaga i Anderson su prešli na "plan B" - seli su na stepenice ispred stana i razgledali njenu "kutiju sa upomenama", gde su našli i note za prvu pesmu koju je mala Gaga napisala - pevačica kaže da je to bilo kada je imala četiri godine, a naslov pesme je "Dollar Bills".

Cela emisija će biti prikazana na američkoj TV mreži CBS u nedelju, 13. februara, neposredno pred prenos dodele ovogodišnjih Grammy nagrada, a pomenuti insert možete da pogledate ovde.

Izvor: billboard.com

Komentari

Slavica_93
Slavica_93
09.02.2011 13:31
Ova što ih je izbacila.. Ahahahahahaha. :D
ShokingKoment
ShokingKoment
09.02.2011 13:20
Gledao sam :) Super je samo sto je malo trajalo,to je ipak teser(inače primijera je 13 februara i trjaće 60 min).Extra je,lady gaga kad je bila mladja bila je kao mi.Medjutim droga i alkohol su je unistili kako ona keze :) Inače jedva čekam da vidim cijeli intervju ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
LakixD
LakixD
09.02.2011 13:05
Kul x]

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

B.o.B. "nastupio" u avionu

Pevač samoinicijativno preuzeo mikrofon na letu kompanije Delta Airlines...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: