• Sada Music Non Stop
  • Sledeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

Vesti

Game of Thrones: Šta nam otkrivaju prve fotke 7. sezone (HBO Promo)
Game Of Thrones
Vesti

Game of Thrones: Šta nam otkrivaju prve fotke 7. sezone

Objavljeno 21.04.2017. 10:50h Izvor slike: HBO Promo
Zima u Westerosu je sve bliža, a šta će se otprilike događati, otkrile su nove fotke iz sedme sezone...

Prve fotografije nove sezone naše omiljene serije "Game of Thrones" su stigle i našem veselju nema kraja.

Nakon što je krajem prošlog meseca izašao trejler, fotke su odličan početak. Na kraju krajeva, služe nam da se uverimo da su neki naši omiljeni junaci još živi (za sada).

Sad ćemo da seciramo fotku po fotku:

Da li je Jon u kripti?

S obzirom na to kakav je mrak oko njega, Jon je definitivno u Oštrozimlju. S obzirom na obrise iza njega, nagađamo da je posetio porodičnu kriptu gde se nalazi njegova prava majka, Lyanna Stark. Hoće li Gdin. Ne-zna-ništa napokon saznati nešto?

Pričajući o kul ženama koje se zovu Lyanna...

Lady Lyanna Marmont je još uvek u Jonovom timu

Ovo zapravo i nije iznenađenje s obzirom na to da je Lyanna dala podršku Jonu na kraju šeste sezone kad je proglasila kraljem, ali nam je drago videti da je još uvek tu. Čak i ako ga proziva da je očajan vođa, jedva čekamo da je ponovo gledamo.

Cersei se raskomotila na Gvozdeni presto 

Cersei će se svakako rukama i nogama boriti za Gvozdeni presto, a Jamie je, kako vidimo, još uvek uz nju. Međutim, ne izgledaju nešto posebno veselo.

Meera i Bran

Nakon tragične smrti Hodora u prošloj sezoni, Bran je sad ostao bez svog vernog nosioca. Očigledno je nimalo glamurozni posao pripao Meeri koja mora da ga vuče do Oštrozimlja. Biće to dug put...

Varys je... ah, Varys

Nikad ne znamo što Varys misli i smišlja pa je ovo savršeni prikaz njega.

Tormund + Brienne

Izgleda da je Tormund još uvek opčinjen Brienne i pokušava da je zavede svojim očima. Hoće li ona na kraju ipak pasti na njegove divljačke čari?

Da li je Ser Devos nova desna ruka Jona Snowa?

Svakom vladaru treba desna ruka, zar ne? Ok, znamo da se Ser Devos baš i nije iskazao s prošlim šefom koji je umro u prošloj sezoni, ali svejedno ima više iskustva od Jona pa će mu njegovi saveti dobro doći.

Da li je Daenery stigla u Zmajkamen?

Pozadina izgleda kao ostrvo koje je Stannis Baratheon nazivao svojim domom što je zapravo sedište predaka Targaryena u Westerosu. Ovo znači da je khalessi stigla na kopno što znači da kuje plan kako bi povratila Westeros. 

Littlefinger nema dobre namere

Kad ih je imao? Petyr Baelish izgleda prilično podlo na ovoj fotki. Verovatno priča Sansi neke grozne stvari o Jonu i pokušava da je uveri kako bi zapravo ona trebalo da bude kraljica Severa.

Sam se bacio na knjige, a i Gilly

Sam ima misiju da postane novi master Citadele, a još mnogo toga ima da nauči. Ali šta to Gilly čita? Možda proročanstvo o Jonu i Daenerys?!

Pseto je takođe u igri

Posljednji put smo videli Pseto u Riverlandsu kad se pridružio Bratstvu bez granica, ali nakon što su svi neslavno poginuli, Pseto je očigledno na putu prema Severu kako bi se borio s Belim šetačima.

Tim Daenerys

Daenerys i ekipa su napokon na kopnu, spremni da vladaju, ali šta tačno gledaju? Ili zmajeve ili veličanstvenu kulu Zmajkamena.

Tyrion Lannister

Nemamo ništa da dodamo ovde osim da je on najbolji!

Arya je u Oštrozimlju?

Ok, verojatno ne - sudeći po toplom svetlu i peharima na stolovima, verovatno je u taverni. Ali očigledno je sve bliže domu. Jedva čekamo njen susret s braćom i sestrom!

Nova sezona GoT-a stiže ovog ljeta, 16. jula.

Izvor: mashable.com / Fotografije: HBO Promo

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Zayn ima novi spot za „Still Got Time“

Okej, ovakav video definitivno nismo očekivali...

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: