• Sada Catfish: The Tv Show 6 Weekend
  • Sledeće 16.10H Say It In A Song #105
  • Kasnije 16.40H Say It In A Song #106
  • Još kasnije 17.00H Say It In A Song #107

Vesti

Geordie Shore: Marnie Simpson priznala da je biseksualka (Geordie Shore/Promo)
Geordie Shore
Vesti

Geordie Shore: Marnie Simpson priznala da je biseksualka

Objavljeno 24.04.2016. 16:00h Izvor slike: Geordie Shore/Promo
Njen ljubavni život pratili smo na našim malim ekranima, ali je u stvari Marnie sve vreme skrivala tajnu o svojoj seksualnosti.

Marnie (24) je u najnovijem intervjuu za Heat otkrila da je biseksualka, što je shvatila pre godinu dana, nakon seksualnog iskustva s drugom devojkom.

Objasnila je to ovako: "Kada sam imala 19 shvatila sam da neke devojke gledam na drugačiji način. Uvek sam se ljubila sa devojkama, ali mislim da to nisam shvatala ozbiljno sve dok prošle godine nisam imala iskustvo sa devojkom. Za mene je to bilo drugačije jer smo bile samo ona i ja. Jedini razlog za to je bilo to što sam tako želela i zbog toga sam počela razmišljati drugačije."

Geordijevka nije htela da ideu u detalje toga šta se dogodilo između nje i druge devojke. "Ne bih to svrstala pod seks, ali radile smo neke stvari", rekla je.

Marnie je priznala da je ideja o vezi s drugom devojkom čini nervoznom, ali da je i to jedna od opcija u budućnosti. Smatra da ju je priznavanje svoje prave seksualnosti učinilo snažnijom, jer je bila vrlo anksiozna što je morala da čuva tu tajnu.

"Konstantno sam brinula, a onda sam pomislila zašto jednostavno ne kažem to", dodala je. "Mislim da bi moglo pomoći i drugim devojkama. Moja iskrenost o mojoj seksualnosti možda će podstaknuti i druge da požele da urade to isto."

Marnie je trenutno u vezi s Aaronom Chalmersom, kolegom iz serije.

Izvor: MTV.co.uk

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Fifth Harmony pomerile objavljivanje albuma

Album „7/27“ biće objavljen 27. maja!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: