• Sada Just Tattoo Of Us #106
  • Sledeće 22.00H 3 From 1
  • Kasnije 22.10H Party Zone

Vesti

Michael Jackson
Vesti

I Michael Jackson kao hologram?

Objavljeno 20.04.2012. 11:00h
Preostala braća Jackson, koji su već i najavili novu "Jacksons turneju", otkrivaju da Tupac možda neće biti jedini muzičar koji će "oživeti" na bini...

Prošle nedelje smo vam preneli vest da Jackie, Jermaine, Marlon i Tito Jackson, sada pod imenom The Jacksons, najavjuju svoju prvu turneju posle 28. godina - to će biti prvi put da nastupaju bez brata Michaela, kada su pod imenom Jackson 5 održali svoju "Victory Tour" turneju 1984. A sada, Jackie Jackson, inspirisan "virtualnim pojavljivanjem" Tupaca Shakura na festivali Coachella prethodnog vikenda, za E! Online otkriva da će se na najavljenoj Jacksons "Unity Tour 2012" kao hologram možda pojaviti i najslavniji brat - Michael Jackson. Jackie kaže:

"To što ste videli na Coachella festivalu je mogao da bude i Michael, apsolutno. Zar to ne bi bilo fantastično? U stvari, mi smo došli do takve ideje još pre dve godine, kada su Cirque du Soleil krenuli u produkciju predstave sa Michaelovim pesmama."

Pa, da li ćemo na najavljenoj turneji, koja počinje u junu, na bini zapravo videti Jackson 5 u originalnom sastavu? Kako kaže Jackie Jackson, za to su trenutno slabe šanse, jer izrada takve hologramske projekcija zahteva mnogo više vremena, ali ukazuje na mogućnost da če se to desiti na sledećoj turneji, koja je već najavljena za 2013, kao promocija novog albuma najvećih Jacksons hitova koji će krajem ove godine biti objavljeni na etiketi Motown...

Izvor: popcrush.comKomentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Najavljena "Occupy Wall Street" kompilacija...

... a na najavljenom izdanju sa čak 78 pesama, učestvuju između ostalih Yo La Tengo, Mogwai, Patti Smith, Yoko Ono, Thee Oh Sees i Ladytron.

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: