• Sada Music Non Stop
  • Sledeće 06.10H Morning Mix
  • Kasnije 07.10H 10 Biggest Tracks Right Now
  • Još kasnije 08.10H 3 From 1

Vesti

Instagram: Koga volimo najviše, a koga najmanje (iStock Photo)
Instagram
Vesti

Instagram: Koga volimo najviše, a koga najmanje

Objavljeno 23.04.2017. 15:55h Izvor slike: iStock Photo
Slavni - možete da ih volite ili mrzite...

Kris Jenner je mnogo toga: reality zvezda, cool mama, prijateljica, partnerka, poslovna žena, ponekad čak i modna ikona - a sada toj listi može da doda i "najvoljenija osoba na Instagramu".

via GIPHY

Na web stranici AreaVibes sprovedeno je istraživanje i objavljena lista omiljenih i omraženih slavnih osoba na ovoj društvenoj mreži, koja se bazira na lajkovima kao i generalnom prizvuku komentatora. Što više pozitivnih komentara neka zvezda ima, to je pratitelji više vole - i obrnuto.

Ponosna mama Kris Jenner našla se na samom vrhu liste "pozitivaca", a prate je Vin Diesel na drugom i LeBron James na trećem mestu. J.Lo se smestila na četvrto mesto, Khloe Kardashian na peto, dok je Lady Gaga deseta na listi.

via GIPHY

Najviše lajkova po objavi ima, kao što smo već znali, kraljica Instagrama, Selena Gomez. Leo Messi je drugi, Taylor Swift treća, a Kendall Jenner četvrta zvezda ove liste. Njena sestra Kendall nalazi se na šestom mestu, One Direction pevač Harry Styles na sedmom, Beyonce na osmom, a Kim Kardashian na broju deset.

via GIPHY

Titula najomraženije Instagram zvezde pripala je američkom glumcu i pokerašu Danu Bilzerianu. Prate ga Kourtney Kardashian, Cara Delevingne, Miley Cyrus i Katy Perry. U top 10 slavnih s najmanje pozitivnih komentara našli su se i Drake (7), Kendall (8) i Kylie Jenner na devetom mestu liste.

via GIPHY

Izvor: Cosmopolitan

Komentariši

Želiš da ostaviš komentar? Registracija je brza i jednostavna, registruj se odmah i uključi se u raspravu.

Vezano

Vesti

Pet načina kako da obeležiš godišnjicu albuma Queen Bey

Oooo da! Album „Lemonade“ objavljen je 23. aprila prošle godine i još uvek nas inspiriše, izluđuje, uspavljuje i tera na saosećanje, ljubav i pobunu!

MTV za poneti! Prijavi se na naš newsletter ovde: